Ajatustenlukijan ajatuksia

Nyt on aika hyökätä

Maanantai 14.8.2017 klo 14.32 - PP


Osallistuin taannoin Skepsiksen 30 vuotisjuhlaan, jossa pidin myös oman tunnin mittaisen puheeni koskien ihmisten uskomuksia ennustamiseen, tuonpuoleiseen siirtyneiden kanssa jutteluun ja muuhun yliluonnolliseen. Kyseisessä tilaisuudessa oman keventävän puheenvuoroni jälkeen kuulimme tieteen ja tutkimuksen raskassarjalaisia, joista ehkä terävimmän ja kantaaottavimman puheen piti teoreettisen fysiikan professori Kari Enqvist. Hän totesi, että olemme jo pitkään vaatineet ymmärrystä erilaisille näkemyksille, mutta nyt olisi aika vastata faktoilla huuhaa-puheeseen. 

Avainsanat: Tiede, evoluutio, evoluutioteoria, maapallo, teoria, tieteellinen tutkimus, uskonto


Kommentit

14.8.2017 15.21  Janne Halonen

Toden totta, olet oikeassa: tieto on paras vastalääke taikauskoon. On tärkeä tuoda tietoa rokotusten tarpeellisuudesta tai siitä, ettei valkopippuri paranna syövästä. On kuitenkin monia asioita, jotka eivät ole näin yksinkertaisesti tai mustavalkoisesti joko tosia tai epätosia. On myös paljon tiukkaa tutkimustietoa, jota on tarkoituksellisesti tuotettu pönkittämään jotain ideologiaa, taloudellista intressiä tai maailmankatsomusta. Myöskin on tärkeä tehdä ero tutkitun tieteen ja päivystävän dosentin mielipiteiden välillä. Tiedemies ei ole aina oikeassa ja hänelläkin voi olla täysin vääriä uskomuksia tai mikä pahempaa, täysin väärä agenda.

Lopuksi vielä haluaisin tehdä selvän eron puhtaasti uskonnollisten asioiden suhteen. En ymmärrä mitä pahaa siinä on, jos joku tunnustautuu esimerkiksi kreationistiksi. Se ei ole keneltäkään pois, mutta jostain syystä yleensä esiin astuu joukko ?uskonnottomia?, joilla on kova tarve alkaa pilkkaamaan tai julistaa omaan totuuttaan. En ymmärrä mistä tällainen tarve kumpua, ketä se palvelee? onko tiedeusko yhtään sen parempi usko, jos se ei johda mihinkään?

14.8.2017 15.32  Jazzmå

Kreationismin ongelma on se, että se on ismi eli oppirakennelma.

Kreationismi on amerikkalaisen evankelisen äärikristinuskon luoma oppirakennelma. Se on kyllä sisäisesti johdonmukainen systeemi, mutta todellisuusperustainen se ei ole, eikä myöskään tiede.

Päinvastoin, kreationismi-liike pyrkii murentamaan tieteen asemaa tiedonhankintamenetelmänä, esimerkiksi käyttämällä taktiikkanaan "teach the controversy" -lähestymistapaa, ikään kuin mikä tahansa tyhjästä pystyyn potkaistu ristiriita olisi arvokkaampi opetettava kuin tieteellinen menetelmä ja ajattelutapa sekä sillä saadut tulokset.

Vakavampi asia kreationismissa on se, että minkä tahansa muunkin pseudotieteen tavoin sen taustalla on ääriajattelua.

Tämä ei ole historiassa mitään uutta. Natseilla oli pseudotieteenään ideologisesti motivoitunut arjalainen fysiikka, kommunisteilla oli dialektinen materialismi ja lysenkolaisuus.

Kreationismin takana taas on synkän illiberaali taantumuksellinen uskonnollisuus, joka tuskin kaihtaa väkivaltaakaan. Siksi kreationismi on niin monelle punainen vaate. Ja niin sen pitääkin olla.

14.8.2017 15.37  Riku Teräs

Niin kauan kuin olet kreationisti kotonasi neljän seinän sisällä, niin minun puolestani usko vaikka että jumala loi maailman viime torstaina, mutta jos kreationisti alkaa vaatia, että hänen höpöilyjään pitäisi esimerkiksi opettaa koulussa tieteellisti tutkittavissa olevien asioiden rinnalla, niin on ymmärrettävää, että tällaista järjettömyyttä vastustetaan äänekkäästi.

14.8.2017 15.57  Janne Halonen

Vielä hieman kieliposkella otettu lainaus tiedeuskosta:

Itse asiassa jopa se väite, että tiede on järkevä tutkimuksen muoto (saati ainoa järkevä tutkimuksen muoto) on jotain, jotai ei voida tieteellisesti todistaa. Tieteellinen tutkimus itse perustuu useisiin filosofisiin olettamuksiin, kuten: on olemassa objektiivinen, tiedemiesten mielien ulkoinen maailma; tässä maailmassa on säännönmukaisuuksia, joita ihmisen äly saattaa paljastaa ja tarkasti kuvailla; ja niin edelleen.

Koska tiede edellyttää näitä asioita, se ei voi yrittää perustella niitä puhumatta itseään solmuun. Ja jos se ei voi edes todeta, että se on luotettavaa tutkimusta, se voi tuskin todeta, että se on ainoa luotettava tieteen muoto. Molemmat tehtävät vaatisivat "pääsyä tieteen ulkopuolelle" kokonaan ja sen yli-tieteellisen näkökulman löytämistä, jonka mukaan tiede välittää tarkan kuvan todellisuudesta, ja skientismin tapauksessa, että vain tiede tekee niin.

14.8.2017 16.43  Maija

Hyvä kirjoitus, mutta väitän, että tiedon määrän lisääminen ei yksinään riitä. Jo nyt on jo niin valtava määrä tietoa ja "tietoa" saatavilla, että ihmiset elävät kauheassa ähkyssä, jossa ei tiedä, minne päin katsoa.

Silläkin on paljon väliä, kuka tietoa välittää ja miten. Jos isolta osalta porukasta on mennyt luottamus vaikkapa ns. valtamediaan (jolloin kaikki ko medioissa jaettu tieto menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos) tai lääkeyhtiöihin (jolloin helposti kaikki esim. lääketiedettä koskenut tutkimus nähdään korruptoituneena), ei tällöin pelkkä tiedon lisääminen riitä.

Netti on pullollaan kaikenlaista vaihtoehto"tiedettä", ja tämän kanssa ei pelkillä volyymeilla oikein voi kilpailla. Täytyisi myös miettiä miten herätetään ihmisten luottamusta, miten tarjotaan kokemus että he ovat tärkeitä ja tulevat kuulluksi. Esim. tällaisen kokemuksen tavan tallaaja saattaa paljon helpommin saada vaihtoehtohoitajan vastaanotolla kuin terveyskeskuksessa. Ja samoin tämä kokemus voi helpommin tulla vaikka jotain epätietoa lukiessa, esimerkkinä nyt joku lifestyleguru joka tuntuu puhuvan "juuri minulle" verrattuna siihen että lukee vaikka tieteellistä artikkelia. Näin minäkeskeisenä aikana - ja toisaalta aikana jolloin hirveä määrä ihmisistä kärsii yksinäisyydestä - nämä asiat eivät todellakaan ole mitään olankohautuksella ohitettavia sivuseikkoja.

Hyvä, että kirjoituksessasi korostit lempeyttä, koska lähtökohdan pitäisi todellakin olla "kaikkien yhteiseksi parhaaksi", ei suinkaan niin, että pääsemmepä taas nolaamaan ja haukkumaan niitä ääliöitä. Valitettavasti esim. Skepsis ry:n Facebook-ryhmässä usein tulee sellainen tuntu, että tyhmille ihmisille naureskelu ja taivastelu on kiinnostavampaa kuin tiedon ja ymmärryksen levittämistä yhteisen hyvän nimissä. Sama toistuu tavallaan näissä erilaisissa mytbusters-tyyppisissä jutuissa, vaikka ne toki mielenkiintoisia ovatkin.

14.8.2017 17.20  Jyrki

Nimimerkki Maija on oikeassa Skepsiksen FB-sivua koskevassa kritiikissään. Olen (yhdeltä) koulutukseltani fyysikko ja maailmankatsomukseni on tieteellinen. Silti erosin Skepsiksen FB-ryhmästä (joka toki ei edusta Skepsistä yhdistyksenä) juuri sen "öhö öhö kato tyhmä hömppämaakari" -kuittailun vuoksi, johon keskustelu hyvin usein siellä taantui.

En minä skeptikkona ainoaa elämääni tuollaiseen öhöttelyynkään kyllä käyttäisi, vaan mieluummin rakentavien keinojen miettimiseen (ainakin) vaarallisen hömpän torjumiseksi.

14.8.2017 17.27  Lisa

Uskon, siis en tiedä, mutta silloin kun on kysymys ihmisen turvallisuudentunteesta, niin sillä onko turvallisuudentunnetta kasvattava tieto sitä suurinta faktaa, on monille vain vähän merkitystä. Tieteen tuottama tieto on luonteensa vuoksi alati muuttuvaa ja ei siksi ole omiaan kasvattamaan ihmisten turvallisuudentunnetta. Auktoriteettien aika on yhteiskunnassamme (onneksi) takana päin. Tutkijoiden tulee ehkä mielestäni ymmärtää, että heidän suurillakaan meriteillään ei ole asiaan vihkiytymättömälle hirveästi merkitystä, heidän mielipiteensä on todellakin, mielipide mielipiteiden joukossa. Harvaa kiinnostaa lähteä vertailemaan tämän ja tuon asiantuntijan CV:tä ja miettimään, että ketä tässä kannattaa uskoa. Lääkärin sana on lääkärin sanaa vastaan. Siksi onkin monesti luontevaa kääntyä sellaisten tahojen puoleen, jotka sanovat viisautensa pohjautuvan "vanhan kansan" tietoon, Itämaiseen viisauteen, raamattuun tai johonkin muuhun vanhaan ja muuttumattomalta tuntuvaan lähteeseen, En kyllä tiedä mitä ehdottaa ratkaisuksi. Pitäisikö tieteentekijöidenkin ruveta viittaamaan, uskontojen tapaan, historiaan ja vuosisatoja sitten eläneisiin kaikille tuttuihin auktoriteetteihin (Galilei, Kopernikus, Pythagoras) sen sijaan, että korostetaan uusimpia saavutuksia, joiden pohjatyö ei ole juuri kenellekään tuttua saatikka tekijät itse?

14.8.2017 20.01  Kips

Pete, hyvä kirjoitus, arvostan sanojasi. Muitakin hyviä kommentteja löytyy, esim Maija ja Lisa. Olen samaa mieltä siitä, että ei pidä lähteä mollaamaan muita sanomalla "olet idiootti" tai toisaalta arvottamaan jotain yksittäisiä ihmisiä auktoriteetteina. Tieteellä on pitkä historia ja nykypäivänäkin uskottavina pidetään ainoastaan niitä tutkimustuloksia, jotka on varmistettu monilla vertaistutkimuksilla ja niistä on saatu yhtenevät tulokset. Eli jos tiedeyhteisössä ollaan laajalti yhtä mieltä siitä, että tämä teoria on "oikein", eikö siihen ole syytä luottaa? Kunnes toisin todistetaan ja enemmistö muista tutkijoista on samaa mieltä? Siksi on vaikea ymmärtää näitä omaan elämänkokemukseen pohjaavia asiantuntijoita. Oma taustani on luonnontieteen puolelta, ja tunnen hyvin sen historian. Litteä maa oli ihan hyvä ja uskottava ajatus sihen asti, kunnes esitettiin painavia todisteita muusta, ja nykyään jopa katolinen kirkko on sen tunnustanut kun ei muuta voinut. :) Siinä on tieteen voima. Silti, omaan elämänkokemukseeni pohjaten, olen kokenut pari asiaa joille en löydä selitystä tieteen maailmasta... mutta se on toinen tarina. Ihan kaikkea ei ole vielä selitetty. :)

15.8.2017 2.52  Olli

Itseäni häiritsee eniten ihmiset, jotka pitävät omaa näkemystään absoluuttisen varmana totuutena. Siksi korostankin heti kärkeen tuovani tässä esille vain oman näkökulmani - kuten suurin osa muistakin keskustelijoista.

Mikä on totuus? Mitä voidaan tietää varmaksi? Oma maailmankatsomukseni perustuu käytännössä kahteen perusajatukseen: Ensinnäkin, periaatteessa varmaksi voidaan tietää vain se, että jotain on - vähintäänkin aistiharhoja. Siksi käytännössä kaikki perustuu viime kädessä uskomiseen - myös tieteen todisteet. Toiseksi, minun on henkilökohtaisesti vaikea uskoa, että kaikki tapahtuva olisi vain sattumaa. Ja niin kuin "Kips" tuossa totesi, tiedekään ei kykene selittämään kaikkea. Niinpä itselleni loogisin vaihtoehto on, että on olemassa luoja, jokin itseäni korkeampi voima.

Mielestäni käsite totuus on täysin subjektiivinen asia. Siksi kenelläkään ei ole varaa tuomita toisen ihmisen uskomuksia - kunhan ne eivät vahingoita toisia ihmisiä. Lisäksi käytännössä kaiken kyseenalaistaminen tasaisin väliajoin on varsin suotavaa.

Faktana taas voitaneen pitää asiaa, josta suurin osa ihmisistä on samaa mieltä (kuten vaikka että 1+1=2), ja yleisesti ottaen faktoihin on hyvä perustaa arkipäiväistä kanssakäymistä. Mielestäni on kuitenkin tärkeää erottaa fakta ja totuus toisistaan. Asiat eivät myöskään useimmiten ole mustavalkoisia - eikä edes harmaita - vaan värikkäitä, ja värisävyjä on paljon! :)

Ps. Hyvä keskustelu!

15.8.2017 11.42  Ajattelukyvyttömät aikovat hyökätä

En aio ottaa kantaa tässä evoluution mahdottomuuteen. Mielestäni se on turhaa energian haaskausta ja ajanhukkaa, koska ensinnäkään evoluutiota ei ole kyetty näyttämään toteen, eikä sitä näillä näkymin pystytäkään näyttämään toteen. Sille on syynsä, miksi se tunnetaan edelleen, ainakin rehellisissä piireissä, evoluutioTEORIANA. Sen sijaan otan kantaa tähän mukamas "Raamatulliseen" käsitykseen jostain "litteän maan mallista". Pitää ymmärtää, miten Raamattu on kirjoitettu, sitä ei ole kirjoitettu ensisijaisesti yksityiskohtaiseksi kuvaukseksi maailmankaikkeuden synnystä. Varsinkin ensimmäinen luku, joka kuvaa maailman syntyä on varsin epätäydellinen, sieltä löytyy vain yksittäisiä erillisiä vaiheita (varmaan kutenkin ne tärkeimmät). Sitten täytyy ottaa huomioon myös mahdolliset virheet tekstin tulkinnassa ja kääntämisessä. Koko sanomaa täytyy myös tarkastella kokonaisuutena ja eliminoida sieltä mahdolliset ristiriitaisuudet, jotta vältytään virhetulkinnoilta. Oheisen linkin täkaa löytyy sivusto, jolla teilataan tämä mukamas "Raamatullinen" litteän maan malli. http://www.geocentricity.com/astronomy_of_bible/flatearth/doesbibleteach.html Sivustolta löytyy mm. ristiriitaisia kohtia, joihin monet "vaihtoehtomediat" tarttuvat esim. Raamatussa viitataan maan neljään kulmaan tai ääripäähän ja samaten kuvataan maailmaa myös Jumalan näkökulmasta kiekkona tai kehänä, jonka pinnalla ihmiset ovat kuin heinäsirkkoja (pieniä hyttysiä) Isaiah 40:22.
Eli toivottavasti ainakin jotkut ymmärsivät, että Raamattu ei ainakaan kovin merkittävästi keskity maailman ja maailman kaikkeuden teknisiin yksityiskohtii ja että Raamattu ei ainakaan suoranaisesti opeta tuota "litteän maan mallia".
Sitten mennään itse varsinaiseen asiaan. Mistähän kirjasta löytyy sitten eksaktit ja tarkat kuvaukset maailmankaikkeudesta ja maailman rakenteesta? No se kirjahan on tietenkin pyhä Koraani. Se logiikka menee siten, että kun joku ajattelematon ateisti on jumittanut päähänsä jonkin vuosikymmeniä ja satoja vanhan uskomuksen esim. jostain evoluutiosta tai sitten jostakin äärettömästä maailmankaikkeudesta, joka nyt on vain aina ollut olemassa (tiedeyhteisön konsensus n. 1900 -luvun puoliväliin asti). Niin hänpä ei enää kykenekään vastaanottamaan mitään uutta tietoa aiheesta. Hän ei esimerkiksi huomaa viimeaikaisimpia tieteellisiä havaintoja, jotka Koraanissa mainittiin jo joskus 600 -luvulla. Millä tavalla joku kuuolevainen voisi osata ennustaa 600 -luvulla, että esim. kaikki maailmankaikkeuden materia oli aikaan tiivistyneenä yhteen massapisteeseen https://www.islamreligion.com/articles/212/quran-on-origin-of-universe/ tai, että maailmankaikkeus todellakin laajenee https://www.islamreligion.com/articles/1560/quran-on-expanding-universe-and-big-bang-theory/ ?

15.8.2017 13.19  Nolla

Itse kyseenalaistan yleensä moniakin asioita, mutta rajoitan tästä mahdollisesti aiheutuvan vahingon itseeni.

Pääasiassa nämä kyseenalaistamiset ovat itselleni pääasiassa vain aivojumppaa ja itseni viihdyttämistä, kun yritän keksiä vaihtoehtoisia selityksiä asioille, esim painovoimalle.

Pääpointti nyt kuitenkin on, että mielestäni kukin saa uskoa mihin tahansa, kunhan antaa muille mahdollisuuden päätyä omiin uskomuksiinsa ilman, että niitä on tuputettu tai syötetty ko. henkilölle pakosta/puolipakosta.

Lisäksi siinä vaiheessa erilaiset uskomukset ovat mielestäni haitallisia, kun uskomuksensa puitteissa henkilö aiheuttaa vahinkoa muille, kuin itselleen.

Ihmisten tulisi ottaa nykypäivän hektisessä kiireessä aina välillä pieniä taukoja ja pohtia elämää ja uskomuksiaan sen sijaan, että napataan vaan viimesin villitys ilman ajatusta ja sillä mennään.

15.8.2017 13.44  Kärsimystä aiheutetaan kokoajan muille

Valitettavasti nykyaikainen uskomusjärjestelmä aiheuttaa nimenomaan suunnatonta kärsimystä nimenomaan muille kuin sen alulle laittajille ja vieläpä globaalissa mittakaavassa, Rikkaat sen kun rikastuu ja köyhät köyhtyy ja ihmiset uskovat mitä haluavat uskoa, näin siis laittomuuden yhteiskunnassa http://biblehub.com/context/matthew/7-20.htm Matthew 7:20-23. Nykyaikainen ihminen on ajautunut niin kauas päättävistä elimistä, että tilanne vaikuttaa käytännössä toivottamalta.

16.8.2017 1.07  MrrKAT

Mentalistin viimeisen rivin ohje "tieto edellä, ei henkilöt edellä" on hyvä. Siihen pitäisi pyrkiä, ainakin niiden joiden on oltava vakavia (THL, viralliset skeptikot ja semmoset) ja muidenkin hyvä pyrkiä.

Niiden joiden ei tarvitse olla vakavia vaan pitää olla ammatillisen ei-vakavia eli satiirikot kuten James Oliver tai Stephen Colbert saakoon keskittyä henkilöihin kriittisesti ja pilkallakin mutta johtaviin julkkis-sellaisiin (Trump ja Andrew Wakefield, Mike Adams) jättäen maanhiljaiset (rokottamisen kanssa kipuilevat kotiäidit) rauhaan.

Pilkalla rakennetaan kynnys, muuri. Julkkis-poliittis-denialisti-henkilöillä on jo sellainen eikä ne voi enää kasvojaan menettämättä tulla muurin tälle puolen. Mutta taviksilla on vielä toivoa tulla tänne, jos ei pilkalla nosteta muuria ylös.

16.8.2017 1.32  MrrKAT

Tiedon määrän kasvu ei sinänsä auta. Oppineimmat näyttävät turvautuvan muita enempi humbuugihoitoihin ("Uskomushoitoja valitsivat etenkin nuoremmat, parempituloiset ja koulutetummat potilaat, mutta hoidot eivät heitä auttaneet."
http://www.iltalehti.fi/syopa/201708152200326909_sy.shtml )
ja jenkeissä oppineet uskovat muita enempi rokotteiden haittoihin.

Yhden alan oppiminen voi tehdä ylimieliseksi myös muita aloja kohtaan. (Insinööri voi luulla olevansä lääkäriä viisaampi googlensa kanssa.) Mutta näyttää, että myös kohdennettu tieto esim. rokotevalistus kolmellakaan eri tavalla ei auta: pelot ja epäröinti kasvoivat kun testasivat (http://keskustelu.skepsis.fi/Message/Message/393435).

Jotain muutakin on keksittävä kuin pelkkä tiedon lisäys. Se muu voisi olla tunnepuolta ja metaa: luottamuksen lisäystä, fobioiden hallintaa, (tiedon)filosofiaa, sosiologiaa, kriittistä ajattelua, miksi tiede on hyvä systeemi vs mutu? Sosiaalinen ympäristö ja paine on tiedettä vahvempi tekijä monille. Jos lähisukulaisen lapset sairastuu ja uskotaan tekijäksi x niin x:ää kammotaan vaikka tiede ja viranomaiset sanoisi mitä.

16.8.2017 19.54  TOTUUS..!!!

Rokotteiden Turvallisuudesta...Luotettavuudesta Puheenollen...Väittääkö Blogin pitääjä ESM. Nyt sitten sitä että se DOKUMENTOITU FAKTA....Että Se Ensimmäinen...Maailmassa PITKÄÄN Annettu Poliorokote sisälsi SYÖPÄVIRUKSEN Nimeltä SV-40....

On HUUHAATA...????

http://www.thehealthyhomeeconomist.com/it-only-took-50-years-cdc-admits-polio-vaccine-tainted-with-cancer-causing-virus/

https://en.wikipedia.org/wiki/SV40


Joka....SEN LISÄKSI...Siirtyy sen Jälkeen ikuisesti sitä Saaneitten Suvuissa Eteenpäin..!!!Ja että Sen "Rokotteen" Kehittämisesssä mukana ollut Tutkija....NAURAA KOKO ASIALLE..!!!


Vaccine pioneer admits adding cancer-causing virus to Vaccine

https://www.youtube.com/watch?v=13QiSV_lrDQ

16.8.2017 20.12  Pete Poskiparta

Toivon "TOTUUS!!!" nimimerkille onnea valitsemallasi tiellä. Kuten on käynyt ilmi niin, netistä löytyy todisteet vaikka saunatontulle. Kunkin tulisi itse miettiä mikä on uskottava lähde ja mikä ei. Polio-rokoteohjelman alettua maailmassa oli yli puoli miljoonaa tautitapausta vuodessa. Nyt niiden määrä lasketaan muutamissa kymmenissä koko maailmassa. Ihmisten elinikä nousee koko ajan ja ennen kuolemaan johtaneet taudit ovat koko ajan paremmin hoidettavissa. Toivon pitkää ikää kaikille.

16.8.2017 22.43  MrrKAT

Sukututkimusta tehdessä olen nähnyt valtavan määrän lapsia kuolleen lastentauteihin mm. hinkuyskään. Yksi setä multa on puuttunut koska hinkuyskä vei hänet varhain. Silloin siihen ei ollut rokotteita.
Jos rokotevastustajat näkisi edes wanhat kirkonkirjat...?

16.8.2017 23.04  Anssi T

Usein kreationismista puhuttaessa tarkoitetaan väkeä joka puhuu 6000 vuotta vanhasta maasta ja maailmankaikkeuden syntymisestä kuuden 24:n tunnin ajanjakson eli päivän aikana.

Varsin merkittävä on kuitenkin se joukko kristittyjä, jotka pitävät Raamatun viittauksia ajan aamuhämäriin viitteellisinä. He, kuten minä, uskovat Jumalan toimineen luomisen suunnittelijana ja alkuunpanijana. Luominen näkyy nykyihmiselle evoluution kaltaisena prosessina.

Raamatun alkulehden kuvaus valkeuden ilmestymisestä (alkuräjähdys), maanpinnan kohoaminen merestä, kasvien kehittyminen, sitten kalojen, sitten nisäkkäiden aina edelleen ihmiseen saakka, on vavisuttavaa luettavaa. Tieteen havainnot vahvistavat uskoa Jumalaan luojana. Miten paimentolaiskirjoittaja teltassaan olisi sattumalta osannut kuvata saman kuin Darwin tuhansia vuosia myöhemmin? :)

17.8.2017 0.24  TOTUUS...VELVOITTAA..!!!

Kiitokset blogin Pitäjälle..Että ET Sensuroi täällä Erimieltä olevien Kommentteja...Joka on nykyään Suomessa Käytäntö..Esm..Valta(Valhe)mediassa......Mutta...

ET VASTANNUT KYSYMYKSEENI...!

Oliko siinä Poliorokotteesa Nyt sitten se SYÖPÄVIRUS....Vai Ei.....???..

Tietohan tästä Tulee Suoraan CDC:n....Omilta Sivuilta..!!!

JA...Nauraako siinä Haastattelussa...Maurice Hilleman...TÄLLE ASIALLE...??

Ja siitä Poliosta puheenollen...NIIN....Onko sitten Nämäkin Uutiset Sinulle...PELKKÄÄ Humpuukia....Ja Intialaisten Viranomaisten Panettelua...??


https://childhealthsafety.wordpress.com/2014/12/01/53000-paralysis-cases-in-india-from-polio-vaccine-in-a-year-npafp-identical-to-polio-but-twice-as-deadly/


INDIA SUES Bill Gates - Accountable - DEADLY VACCINES - KILLED 10,000+ 

https://www.youtube.com/watch?v=KIidCJq59wQ


Bill Gates Illegally Tested Cancer Vaccine on 30,000 Indian Children

http://www.neonnettle.com/news/1649-bill-gates-illegally-tested-cancer-vaccine-on-30-000-indian-children

https://childhealthsafety.wordpress.com/2015/06/01/scientific-review-paper-how-vaccines-have-been-causing-cancers-paralysis-and-death-for-decades/

...." When zealots and charlatans tell you that the science is vaccines are safe and effective, the example of polio vaccines show they do not know what they are talking about [or are lying to you?].  This CHS article is about: serious injury and death caused by the original and current polio vaccines; the lie that polio vaccines eradicated ?polio?; how polio vaccines are causing cancer today.

What was called ?polio? in the 1940s and 1950s is not what is called ?polio? today.  So one thread here is about eradicating a disease not with a vaccine but by calling it something else.  The problem did not go away.  An article in the British Medical Journal concluded ?The only way to eradicate paralytic poliomyelitis is to stop vaccinating.?: Feature Polio. Polio eradication: a complex end game BMJ 2012; 344 doi:http://dx.doi.org/10.1136/bmj.e2398 (Published 02 April 2012) Cite this as: BMJ 2012;344:e2398

Recent research indicates the vaccine was and is a big problem.

Polio vaccine causes non polio acute flaccid paralysis [or NPAFP] which is clinically identical to polio but twice as deadly ? redefining a disease does not eradicate the problem ? the problem remains but has a different name.  In other words, research shows that children are getting paralysis and dying just by getting the polio vaccine ? it is just not called polio [which is also one way of faking the effectiveness of a vaccine which causes temporary and longer term paralysis and death and so is not preventing it]".....


....." The Oral Polio Vaccines were given to Indian children. The CDC dropped the OPV from its vaccine schedule in the US because it was causing polio (http://www.thinktwice.com/Polio.pdf)

?In 1976, Dr. Jonas Salk, creator of the killed-virus vaccine used in the 1950s, testified that the live-virus vaccine (used almost exclusively in the U.S. from the early 1960s to 2000) was the ?principal if not sole cause? of all reported polio cases in the U.S. since 1961 [44]. (The virus remains in the throat for one to two weeks and in the feces for up to two months. Thus, vaccine recipients are at risk, and can potentially spread the disease, as long as fecal excretion of the virus continues [45].) In 1992, the Federal Centers for Disease Control and Prevention (CDC) published an admission that the live-virus vaccine had become the dominant cause of polio in the United States [36]. In fact, according to CDC figures, every case of polio in the U.S. since 1979 was caused by the oral polio vaccine [36]. Authorities claim the vaccine was responsible for about eight cases of polio every year [46]. However, an independent study that analyzed the government?s own vaccine database during a recent period of less than five years uncovered 13,641 reports of adverse events following use of the oral polio vaccine. These reports included 6,364 emergency room visits and 540 deaths (Figure 3) [47,48]. Public outrage at these tragedies became the impetus for removing the oral polio vaccine from immunization schedules [36:568;37;38].?

http://www.greenmedinfo.com/blog/polio-vaccines-now-1-cause-polio-paralysis

Polio Vaccines Now The #1 Cause of Polio Paralysis Post date: Tuesday, January 17th 2012 at 3:00 pm by Sayer Ji

Polio Vaccines Now The #1 Cause of Polio Paralysis

The Polio Global Eradication Initiative (PGEI), founded in 1988 by the World Health Organization, Rotary International, UNICEF, and the U.S. Centers for Disease Control and Prevention, holds up India as a prime example of its success at eradicating polio, stating on its website (Jan. 11 2012) that "India has made unprecedented progress against polio in the last two years and on 13 January, 2012, India will reach a major milestone - a 12-month period without any case of polio being recorded."

This report, however, is highly misleading, as an estimated 100-180 Indian children are diagnosed with vaccine-associated polio paralysis (VAPP) each year. In fact, the clinical presentation of the disease, including paralysis, caused by VAPP is indistinguishable from that caused by wild polioviruses, making the PGEI's pronouncements all the more suspect.1

According to the Polio Global Eradication Initiative's own statistics2 there were 42 cases of wild-type polio (WPV) reported in India in 2010, indicating that vaccine-induced cases of polio paralysis (100-180 annually) outnumber wild-type cases by a factor of 3-4. Even if we put aside the important question of whether or not the PGEI is accurately differentiating between wild and vaccine-associated polio cases in their statistics, we still must ask ourselves: should not the real-world effects of immunization, both good and bad, be included in PGEI's measurement of success?

For the dozens of Indian children who develop vaccine-induced paralysis every year, the PGEI's recent declaration of India as nearing "polio free" status, is not only disingenuous, but could be considered an attempt to minimize their obvious liability in having transformed polio from a natural disease vector into a manmade (iatrogenic) one.

VAPP is, in fact, the predominant form of the disease in developed countries like the US since 1973.3 *The problem of vaccine-induced polio paralysis was so severe that the The United States moved to the inactivated poliovirus vaccine (IPV) in 2000, after the Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) recommended altogether eliminating the live-virus oral polio vaccine (OPV), which is still used throughout the third world, despite the known risks. *


http://www.dailymail.co.uk/news/article-2908963/Judges-demand-answers-children-die-controversial-cancer-vaccine-trial-India.htmlJa sitten Viimeisenä...Ne VIRALLISET TILASTOT..!!!...Onko NEKIN Sinulle...Vain....PELKKÄÄ HUMPUUKIA..??

Vaccines Did Not Save Us ? 2 Centuries Of Official Statistics

https://childhealthsafety.wordpress.com/graphs/

17.8.2017 1.23  eija koo

Polio- ja hinkuyskärokotteet ymmärrän, mutta en pidä kaikkia rokotteita tarpeellisina kaikille. En itse ottanut sikarokotetta, vaan ajattelin juuri niin, että jos tauti on tullakseen, niin sitten se sairastetaan ja pahimmassa tapauksessa lähtee henki. Lähtee se henki joskus kuitenkin.

Vesi- ja tuhkarokkorokotuksiin suhtaudun varauksella, tautiinhan sairastui muutama viikko sitten useita ihmisiä, vaikka oli rokotettu. Itse sairastin vesi- ja tuhkarokon sekä sikotaudin lapsena, samoin kuin sisarukset ja kaikki naapurin kakarat. Hyvin selvittiin, pari pientä arpea on muistona. Taisi taudit kasvattaa vastustuskykyä oikein kunnolla, sillä juuri muuta en ole kuuteenkymmeneen vuoteen sairastanutkaan.

Lähipiirissäni on lapsi, perheensä ainokainen ja isovanhempiensa ainoa lapsenlapsi, joka sai sikarokotuksen seurauksena narkolepsian. Siihen loppui balettitunnit, musiikkiharrastus ja kaikki tulevaisuuden haavet murenivat. Sikaflunssasta olisi voinut selvitä hengissä!

17.8.2017 10.39  Nimimerkille TOTUUS...VELVOITTAA...!

Nimimerkille TOTUUS...VELVOITTAA...! Me muut, jotka koitamme käydä asiallista keskustelua tällä palstalla toivoisimme, että vähän siistisit tekstisi ulkoasuasi sekä myös muuttaisit sen sävyä. Nyt valtaat ensinnäkin kohtuuttoman suuren osuuden palstatilaa turhilla välilyönneilläsi ja tekstisi on erittäin raskasta luettavaa, ajatus ei oikein välity. Olet mitä todennäköisimmin trolli, koska tällä tyylillä et ainakaan millään muotoa edistä ajamaasi asiaa. Joku kyynikko voisi jopa ajatella, että ehkäpä tässä on kyse samasta kuin tuon idioottimaisen "litteän maan" mallin levittämisessäkin, eli tarkoituksenasi on vain ja ainoastaan mustamaalata ja heikentää meidän rehellisten totuutta etsivien tahojen uskottavuutta.

17.8.2017 10.51  Nimimerkille TOTUUS...VELVOITTAA...!!!

Nimimerkille TOTUUS...VELVOITTAA...!!!Korjaus edelliseen: Antamiesi linkkien takaa löytyy hyvää asiaa, joihin täytyy paneutua ajan kanssa. Viesti olisi tosin mennyt huomattavasti tehokkaammin perille jos olisit voinut kiteyttää vaikka muutaman tärkeimmän pointin jokaisesta jutusta ja hieman siistiä viestisi ulkoasua. Olen itsekin kriittinen nykyisiä rokotusohjelmia kohtaan.

17.8.2017 14.50  Teologian maisteri

Hei sinä tieteen harrastaja,
Suosittelen tutustumaan myös länsimaisen tieteen ja yliopiston alkujuuriin ja ensimmäisiin tieteenaloihin: teologiaan ja filosofiaan!
Toivon, että pieni teologian opiskelu avartaa ymmärrystäsi, lisää suvaitsevaisuuttasi eri tavoin ajattelevia kohtaan ja auttaa ymmärtämään, että tällainen vihaisuus ja hyökkäämis-puheet ovat sekä hyvin epätieteellisiä, että noloja lähtökohtia millekään sivistyneelle ajattelulle saati keskustelulle.

17.8.2017 18.36  Pete Poskiparta

TOTUUS nimimerkille:

Nopealla vilkaisulla SV40 rokotteella oli tosiaan apinasta periytynyt virus, jonka haitat jäivät melko pieniksi. Kyseinen rokote oli käytössä vuosina 1955 ? 1963 ja vain Yhdysvalloissa. Tosin se oli selvä virhe, joka johtui sen ajan tekniikasta. Syy ei ole vieläkään täysin selvä. Nykypäivänä samanlainen virhe olisi lähes mahdotonta tapahtua.

Mikä oli siis pointtisi asian suhteen? Luuletko, että 2017 rokotteessa on sama ongelma?

Tässä sinulle pari lähdettä:
http://www.who.int/bulletin/archives/78(2)195.pdf

Levitit myös videon, jossa Maurice Hilleman muka nauraa asialle. Tiedoksesi, että tässä videossa on oikea Maurice Hilleman. Ajatteleppa hetki, onko video kovin uskottava, kun siihen on palkattu näyttelijä jonka sinäkin uskoit olevan Hilleman itse?

https://www.youtube.com/watch?v=gEP2Xe4HMg4&app=desktop

I end my case!

Nimimerkki Teologian maisteri:

Kiitos mielenkiintoisesta palautteestasi. Mahdoitko lukea koko kirjoitustani? Olen saanut eilisestä lähtien yli 200 viestiä ja niissä pääosa oli sitä mieltä, että vihdoinkin joku sanoo, että keskustelut tulisi käydä tieto ja tiede edellä eikä naureskellen toisillemme ja syyttämällä toisiamme idiooteiksi. Mutta sinä ilmeisesti löysit tekstistä yhä tuota syyllistävää sävyä.

Oletan, että teologian maisterina käsität jopa minua paremmin mikä on oikein ja mikä väärin. Onko siis mielestäsi oikein, että joku pullottaa sokerivettä, laittaa pullon päälle, että se auttaa päänsärkyyn ja korvatulehdukseen pistäen sen myyntiin hintaan 14,90? Jos on niin onneksi en ole itse teologi. Kokeile muuten myös omalla nimellä kirjoittamista. Lisää uskottavuutta.

Voikaa hyvin, PP

17.8.2017 20.43  Totuus löytyy kaurapuurosta

Tervetuloa kaikki piakkoin avattaville internet sivuilleni missä kerron kaiken, mitään salaamatta mm. maapallon mukapyöreydestä, kuinka Bill Gates myrkyttää lapsia ja kuinka raamatusta virheelliset, epäjohdonmukaiset, ristiriitaiset ja väärät tiedot riisumalla saadaan aikaiseksi lähestulkoon nykytieteen vertaista tietoa mmailmankaikkeudesta ja sen synnystä.

Selitän myös kuinka tiede pitää ymmärtää, koska kaikki ovat ymmärtäneet sen ihan väärin. Ei ole olemassa luotettavaa tiedettä, koska kaikki tiede muuttuu jatkuvasti eikä siten ole luotettavaa, eihän kukaan pysy kärryillä. No nyt kerroinkin jo yhden sivujeni vetonaulan vahingossa etukäteen.

Ja koska avaan sivuston varmaankin jonnekin ilmaiselle hosting saitille, pitäisi sen entisestään lisätä luottamusta tuottamaani tietoa kohtaan.

18.8.2017 3.38  TOTUUS VASTAA...

"Mentalisti"...VAI...NIINKÖ....ETTÄKÖ NYKYÄÄN...MAHDOTONTA....

DNA Contamination in HPV vaccines
April 12, 2016

https://www.ga-nz.com/single-post/2016/04/12/A-serious-safety-issue-that-should-not-be-swept-under-the-regulatory-carpet

http://www.i-sis.org.uk/DNA_contamination_of_HPV_vaccines.php

http://dropbox.curry.com/ShowNotesArchive/2012/01/NA-382-2012-02-12/Assets/Vaccine$/THE%20HPV%20VACCINE.pdf

LAISKAT VOIVAT HYPÄTÄ SUORAAN SIVUIHIN 3-4


HEPS KUKKUU....TÄMÄHÄN ASIA ON JO TIEDETTY MELKEIN 10 VUOTTA....INFORMOIKOHAN THL LAPSET JA VANHEMMAT TÄSTÄ...ENNENKUIN NE ROKOTETTIIN SILLÄ HPV -ROKOTTEELLA...???

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/07/20/does-gardasil-actually-increase-your-risk-of-cervical-cancer.aspx

EIKÄ TÄÄ JÄÄNYT TÄHÄN...

http://beforeitsnews.com/health/2017/08/new-study-vaccine-makers-and-fda-regulators-used-statistical-gimmicks-to-hide-risks-of-hpv-vaccines-2776223.html

MUTT EI MITÄÄN HÄTÄÄ...SUOMESSA KYLLÄ PIIKITELLÄÄN ....

http://www.terveysjarjesto.fi/tietoa-rokotteista/17-hpv-rokotteilla-on-vakavia-haittoja

JA TÄSSÄ SITTEN NE JOTKA MAKSAVAT SUOMESSA KALLIIN HINNAN SIITÄ ETTÄ USKOIVAT...TÄLLÄKIN KERTAA...NIITTEN THL:än SYYLLISTEN (VASTUULLISTEN) VALHEISIIN....

http://www.iltalehti.fi/terveys/201702242200074306_tr.shtml

******************************+++++

Vaccinations Designed
To Sterilize Women?

http://www.rense.com/general79/vaxcc.htm

HPV Vaccines Being Pushed on Boys to Sterilize and Emasculate Them ?

http://www.drcurtisduncan.com/2015/08/hpv-vaccines-being-pushed-on-boys-to.html

DEPOPULATIO(N)...????..DO WE HAVE ANY PROOF..????....WELL.....

https://vaccinecoverup.com/tag/sterilization

Vatican: UNICEF and WHO are sterilizing girls through vaccines

https://vaccinefactcheck.org/2015/03/20/vatican-unicef-and-who-are-sterilizing-girls-through-vaccines/

http://useugenics.fartoomuch.info/

https://www.youtube.com/watch?v=-Hj3LGvWWLU&feature=youtu.be

18.8.2017 10.30  ajanvaraus.silmaasema.fi

Väittääkö siis tämä Mentalisti että tämä Maurice Hilleman,

http://www.laskerfoundation.org/media/filer_public_thumbnails/filer_public/14/97/1497364d-6d3d-48c2-b565-cb26b20cfd48/hilleman_maurice.jpg__350x350_q85_crop_subsampling-2_upscale.jpg

EI..OLE SE joka esiintyy siinä videossa..?

Kannattaa Poskiparran sitten käydä jo tänään jollain silmälääkärillä hakemassa itselleen vahvemmat okulaarit...!

18.8.2017 12.22  Pete Poskiparta

Ystäväni TOTUUS

Vastaan sinulle vielä, kun kysyin SV40 rokotteesta myös bioteknologian ammattilaiselta, joka työskentelee tällaisten asioiden parissa, toisin kuin sinä ja minä. Tämä on näköjään myös suuri eromme, sillä mä pyrin aina tarkistamaan tiedot ja niiden alkuperän.

Asiantuntijan vastaus SV40 tapauksesta 1950 luvulta.

"Lyhykäisyydessään:
Poliovirusta kasvatettiin rokotteita varten apinoiden maksan soluissa. Rokotetutkijat eivät tienneet, että polioviruksen lisäksi soluissa kasvoi SV40-virus, joka aiheuttaa jyrsijöillä syöpää. Jonas Salkin poliorokotetta varten poliovirus tapettiin formaldehydillä, joka samalla tappoi SV40-viruksen. Albert Sabinin poliorokote sisälsi elävää poliovirusta, ja samalla elävää SV40-virusta.
Selvisi, että mukaan oli mennyt jyrsijöillä syöpää aiheuttavaa rokotetta, mutta niitä ei vedetty markkinoilta koska SV40-viruksen ei tiedetty aiheuttavan ihmisille syöpää. Asiasta ei tiedotettu hysterian pelossa. Pitkissä seurantatutkimuksissa ei ole löydetty suurempaa syöpäriskiä niillä lapsilla, jotka saivat kontaminoituneen rokotteen verrattuna niihin, jotka eivät saaneet"

Lopuksi vielä. Olen valmis koska vaan muuttamaan kantaani, jos tuot esille uskottavia lähteitä, mutta nytkin tarjoat lähinnä erilaisten yhden asian liikkeiden todisteita asiasta, mutta et yhdenkään tieteellisen julkaisun, lääkärijulkaisun tai edes luotettavan median. Kysehän olisi maailmanlaajuisesta jättiskuubista, jonka varmasti niin Reuters kuin BBC ottaisi esille, jos esittämillesi tiedoille löytyisi katetta.

Minä en ole rokoteasioissa mitenkään asiantuntija, vaan se oli puhdas sivujuonne kirjoituksessani. Virheitä sattuu, kuten sikainfluenssan kohdalla kävi ja niitä tulee sattumaan myös jatkossa. Rokote on lääke ja lääkkeisiin liittyy aina haittavaikutuksia. Kuitenkin todennäköisyys vakavien komplikaatioiden saamiseksi esimerkiksi nykyajan Poliorokotteesta on pienempi kuin mahdollisuus voittaa lotossa päävoitto.

Facebookissa toimii tällainen ryhmä, joka voisi olla sinulle hyvä. Siellä voit vääntää nimenomaan rokotteista kiinnostuneiden skeptikoiden kanssa, kun minä taas joudun aina tsekkaamaan tietojani kolmannelta osapuolelta.

Ryhmä löytyy täältä: https://www.facebook.com/groups/1858321044449763/?hc_location=ufi

Kysy sieltä niin saat vastauksia.

Myös lähdekritiikkiä kehotan lisäämään. En väitä, että kaikki mitä jaat on tuubaa, mutta jakamasi linkit ovat pääosin tarkoitushakuisia ja niissä kerrotaan asioita tietyn seulan läpi. Esimerkkinä tästä ensimmäisessä postauksessa tuohtuneena kerrot, että ensimmäisessä Polio-rokotteessa oli syöpää aiheuttavaa ainetta ja se siirtyy ikuisesti eteenpäin ja sen aiheuttaja vain nauraa asialle. Sitä sen sijaan et kertonut, että tuo oli aivan rokotusten alkuaikoja, joten on selvää, että virheitä tuolloin tapahtui. Et myöskään sitä, että SV40 aiheutti tuolloin tiettävästi syöpää vain rotilla ja jyrsijöillä etkä tietenkään sitäkään, että vuosikymmenien seurantatutkimuksissa ei ilmennyt korrelaatiota syövissä sen suhteen oliko tuon rokotteen saanut vai ei. Kaupan päälle tarjosit videota, tri Hilleman juttelee vapaamuotoisesti rokoteasioista. Juttu oli tehty leikkaa liimaa periaatteella eikä kukaan pysty sanomaan, että millä asenteella ja miksi siinä niin sanotaan kuin sanotaan. Hillemanista ja hänen urastaan löytyy paljon tietoa, kun viitsit hakea eikä hän mitenkään ole tuota virhettä siellä peittänyt, mutta uskottavuuden vuoksi kannattaisi varmaan etsiä video, jossa hän esiintyy itse eikä vain joku mies.

Tsemppiä valitsemallasi tiellä. Tämä osa on nyt puolestani loppuunkaluttu.

18.8.2017 12.23  Pete Poskiparta

Nimimerkille Ajanvaraus.silmalasit.fi

My bad. Sorry. Muutaman päivän aikana on tullut niin pirusti postia ja kommentteja joihin on yrittänyt parhaani mukaan vastata. Katsoin tuon videon kännykällä ja koska minulla oli pari muuta videota, joissa olin Hillemanin nähnyt niin en tunnistanut häntä videosta. Pahoitteluni, olisi taas pitänyt malttaa ensin ja kommentoida vasta sitten. Mun moka, sorry.

18.8.2017 13.22  Valtamedia = Ostettu Valhemedia !

Jepp..!!!

BBC..!!!! Sehän on Juuuuuri sitä "luotettavaa" Mediaa. Pimitti vain 40 vuotta sitä että niitten oma Lastenohjelman vetäjä Jimmy Savile oli tunnettu Pedofiili....!

BBC banned Johnny Rotten in 1978 for telling the truth about Jimmy Savile

https://www.youtube.com/watch?v=esKnWAIgpLY

Bill Oddie: "Everyone Knew About Jimmy Savile At BBC"

https://www.youtube.com/watch?v=j6EqlWhf8z8

BBC PROTECTED ABUSER JIMMY SAVILE

https://www.youtube.com/watch?v=iuzC-J9DTfU

UK pedophilia The BBC and Jimmy Saville

https://www.youtube.com/watch?v=LBD1EvUnmXE


-----------------------------------------------------------------------------------------


JA...Mikä olikaan Nyt se ikivanha Sanonta...JUST JOO...Ken lepiää SÄ Syöt...SEN LAULUJA Laulat..!!!

ENSIKS........

Rothschilds OWNS REUTERS, Associated Press

https://www.youtube.com/watch?v=UNP45TRPdiQ


http://eugenicsanddepopulation.blogspot.fi/2009/09/warning-rockefellerrothschild-drug.html


Breaking : Baxter Drug Company Obtained Patent For Dangerous H1N1 Vaccine 1 Year BEFORE Swine Flu Pandemic Hoax!

https://politicalvelcraft.org/2010/04/29/breaking-baxter-drug-company-obtained-patent-for-dangerous-h1n1-vaccine-1-year-before-swine-flu-pandemic-hoax/


http://transmissionsmedia.com/baxter-healthcare-pharmaceutical-fraud-and-blood-money/

********************

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/07/23/journalist-accuses-who-of-plan-to-commit-mass-murder.aspx

..."In April, she filed charges against Baxter AG and Avir Green Hills Biotechnology of Austria for producing and releasing live bird flu virus?, alleging it was a deliberate act to cause and profit from a pandemic.

When a Czech scientist tested their seasonal flu vaccine, he found that they contained live H5N1 and live H3N2 viruses. Burgermeister?s charges include evidence that Baxter deliberately sent out 72 kilos of live bird flu virus, supplied by the WHO in the winter of 2009"....

Baxter Investigated for Vaccine Crime, Yet Contracted to Develop Fast-Track Swine Flu Vaccine

..."Much of what?s now in the works makes little sense, such as hiring Baxter International to develop a swine flu vaccine despite the fact they are under investigation for the mass-release of the bird flu virus earlier this year.

In February 2009, Baxter sent a mix of flu vaccine and unlabelled H5N1 virus (the human form of bird flu) to an Austrian research company. Expecting the shipment to contain only flu vaccine, the Austrian company then sent portions of the contaminated product to the Czech Republic, Slovenia and Germany.


>>>>>>...It was only when researchers at a Czech Republic laboratory injected ferrets with the vaccine, and they unexpectedly died, that the contamination mistake was discovered <<<<<

But should ?mistakes? like this really be accepted without repercussions?

If this batch of live bird flu and seasonal flu viruses had reached the public, it could have resulted in dire consequences. Even though H5N1 doesn?t easily infect people, the flu virus does. So if people were exposed to both of these viruses, they would have become hosts for the combined viruses, and would have become highly contagious and able to transmit the deadly bird flu virus to others"....

************************

http://vaccinecasualty.blogspot.fi/2010/01/h5n1-h1n1-aids-vaccines-depopulation.html


JA TÄSSÄ SITTEN SUOMESSA SEURAUKSET....

https://www.kaksplus.fi/vanhemmuus/aidin-terveys/narkolepsia-tuli-jaadakseen-2/

Narkolepsia tuli jäädäkseen: ?KADUN rokotteen ottamista päivittäin?JA >>>>NYT<<<< SITTEN NUO SILMÄT AUKI ..... "MENTA..NISTI" PETE POSKIPARTA........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/40431-uskallatko-h1n1-viruksella-terastetty-kausi-influenssarokote-2010-2011

**************************************

Ja nyt tää yks menis niinku nukkumaan.

Mutta sitä ennen:

Kommentoin helmikuussa 2010 tätä Reutersin uutista:

http://www.reuters.com/article/idUSTRE58H60320090919

"Vihjeellä löytyi tämä Reutersin uutinen. Se mikä tekee tästä erityisen kiinnostavan on a) ajankohta b) kuvaillut oireet jotka ovat samanlaiset kuin sikainfluenssarokotteen haittavaikutukset c) taudin oletettu alkamispaikka (=rokottamisen aloituspaikka) sekä se että tämä on Reutersin uutinen.

>>>>>>>>>>>>>.....Reutersin, Associated Pressin ja monen muun uutistoimiston johtaja Thomas Glacer istuu....MYÖS....(HALOOOOO...POSKIPARTA) !!!!..rokotevalmistaja Merck&Co:n johtokunnassa....<<<<<<<<<<<<<<<<<

Glacerin kaveri mediamoguli Rupert Murdochin poika James taas vaikuttaa GlaxoSmithKlinessa joka valmistaa sikapiikki Pandemrixia".......


NIIN NIIN.....EIHÄN....TÄSSÄ OLE MITÄÄN...INTRESSIRISTIRIITOJA....EIHÄN....VAI MITÄ....Tieteen....> HARRASTELIJA...???


SE SIITÄ....TÄMÄNKALTAISTEN..... "mentalisti" PETE POSKIPARTOJEN....."TUTKIVASTA"...."JOURNALISMISTA"..........JEEEE JEEEEEEEE.........!!!!!!!PS..Puheenollen SITÄ Sun mainitsemasta "Lähdekritiikistä"...JA sen "Nimettömyyden" tuomasta...."Epäuskottavuudesta"....NIIN...KUKA...ON NYT SITTEN TUO SUN OMAN USKOTTAVUUDEN ...JA SINUN MAINTSEMAN "Bioteknologian ammattilainen"KANNALTA... HÄNEN HENKILÖLLISYYTENSÄ...!!!

Jotta sitä voidaan nyt sitten Meidän Kaikkien Puolesta...Täällä...PUOLUETTOMASTI...Arvioida...!!!!

18.8.2017 13.33  ajanvaraus.silmaasema.fi

Tuon Sun Sensurointis...Laski juuri SUN USKOTTAVUUDEN....0:AAN

Oliko se Todella...SEN ARVOISTA...

18.8.2017 13.40  ajanvaraus.silmaasema.fi

ANTEEKSI..!!!!...Luulin Sinun poistannen Kommenttini...

My bad..!

18.8.2017 13.46  Pete Poskiparta

Trolleille tyypiliseen tapaan asiat on aina mustia tai valkoisia. BBC:n lastenohjelmien vetäjän pedofiilitaipumukset eivät nähdäkseni vaikuta mitenkään BBC uutisorganisaation toimintaan.

Jatketaan muilla foorumeilla ja jos teillä on munaa niin ehkä jopa omilla nimillä.

18.8.2017 21.45  MrrKAT

Kananmunista löytyi fibroniili-myrkkyä mutta varsin pieniä määriä ja vain harvoista munista Euroopassa. Joskus jotkut, vaikkakin harvat, ovat sairastuneet salmonella-munien myötä vakavaan suolistotulehdukseen. Pitääkö meidän loppuiäksemme lopettaa munien syönti ja käyttö? Ei.

Jotkut ovat saaneet hengenvaarallisen allergisen eli jopa anafylaktisen reaktion katkaravuista, kaloista, munista, pähkinöistä ja antibiooteista? Pitääkö meidänkin lopettaa niiden käyttö? Ei.

Rokotteista on joskus löytynyt siihen kuulumattomia vierasaineita mutta vähäisin reaktioin. Jotkut, tosin harvat siihen gen. alttiit, ovat sairastuneet tietyistä 2009 rokotteista narkolepsiaan. Pitääkö meidänkin luopua kaikista rokotteista? Ei.

19.8.2017 2.19  Realisti

JEEE JEEEE.... Ja jälleen siihen Tyypilliseen Skeptikko tapaan...Ne Dukumentoidut Faktat...Sivuutetaan......Ja Ryhdyttään järjestellmällisesti Solvaamaan...Ja Mustamaalamaan..Niitä Itseään Valistuneimmat....Jo ensi sekunnista lähtien...

Ja sitten kun joku ryhtyy kyseenalaistamaan..Aletaan heti rakentamaan olkiukkoja...Nitten Itse keksimiensä kysymyksiensä ympärille...

Niitten omien kasvojensa pelastamiseksi....

Ja sitten kun Ne argumentit ja faktat niitten Omien väitteidensä takana....Lopultakin häviävät...

....Kuin TUHKANA tuleen.....

Vedetään sItten Sinä viimeisenä epätoivoisena yrityksenä....Se vanha...Jo kauan aikaa sitten loppuunKulunut... "Trollikortti" ..esiin....

Olenko TÄSTÄ....Enää millääntavalla Yllättänyt......EN......En olleenkaan...Ainoa asia mihin tämä "Mentalisti"....Ei ole vielä sortunut....On Hänelle epämieluisten asioitten...Sensurointi....

Ja jos Se jää Häneltä täällä tekemättä...Nostan Hänelle tästä Hattua....Jotain on sitten kumminkin tullut niitten Vuosien aikana opittua....

Ja....Jotta joidenkin tämän "Mentalistin" tekemät Väitteet..Valheet...Eivät jäisi täsä Elämään....Kehoitan Häntä...Ja muittenkin lukemaan...tämän Nettisivuston ja sen julkaisemat Tiedot....Uudestaan....

http://www.thehealthyhomeeconomist.com/it-only-took-50-years-cdc-admits-polio-vaccine-tainted-with-cancer-causing-virus/


Niin se TOTUUS..Tässä...Kaikille kyllä selkenee

A: Tämä SV40 sisältämä "Rokote"...Vietiin myös USA:n ulkopuolelle...KATSO NYT POSKIPARTA SE VIDEO UUDESTAAN...

B: Annettiin vielä...Ainakin 30 Vuotta...Sen Paljastumisen jälkeenkin....Mm niilleöyhille "Neekereille" ympäri Maailmaa...

C:Se SYÖPÄVIRUS...EI TUHOUTUNUT...Sen valmistusprosessin aikana...

D: Monet ovat JO SAANEET...SYÖPÄÄ siitä "Rokotteesta".....JA...Monet....TULEVAT SAAMAAN sitä Tulevaisuudessa....Koska Se siirtyy IKUISESTI Mukana..Sitä saaneitten Jälkeläisiin....

19.8.2017 2.38  Pete Poskiparta

Onnea valitsemallasi tiellä. Suosittelen, että menet FB:n ryhmään vääntämään, koska minä en enää pärjää kanssasi. Se johtuu kahdesta asiasta. Minä en luota jakamiisi lähteisiin enkä myöskään tiedä asiasta riittävästi. Siksi kysyin asiantuntijalta. Koska asiantuntijan lausunto ei paljon painanut niin jätän mieluummin sinut juttelemaan suoraan heidän kanssaan, jotka asiaan ovat perehtyneet. Löydät ryhmän täältä: https://www.facebook.com/groups/1858321044449763/?hc_location=ufi

Kiitos nimimerkki MrrKAT. Hyvä huomio kanamunaesimerkissäsi.

20.8.2017 0.16  GSK

Minä kysyn ja kuuntelen myös Asiantuntijoilta näissä asioissa...Luuletko että Kaikki tämä tieto mitä Minulla on näistä asioista...Tulee tyhjästä..

Minä taas en Voi enkä Halua toivottaa Sinulle onnea omalla valitsemallasi Tiellä...

Myrkkyrokotteiden suositteleminen Toisille...EI ole asia mitä Minä hyväksyn..

Tunnustat ITSE että ET Tiedä mitään asiata...Mutta pilkkaat ja Väheksyt kumminkin Ihmisiä jotka ovat Eri mieltä kanssasi...Millä logiikalla perustelet sitä Itsellesi..

21.8.2017 2.56  MrrKAT

Olisko se tärkein asiantuntija jäänyt monelta kuulematta? Nimittäin Paracelsus (1493-1541).
Hän lausui toksikologian kuuluisimman peruslauseen: "Määrä tekee myrkyn". Tiedättekö mitä se tarkoittaa?

22.8.2017 0.25  TOTUUS..!!!..at PubMed.gov

....""We determined that the procedure used by this manufacturer to inactivate SV40 in oral poliovirus vaccine seed stocks based on heat inactivation in the presence of MgCl2 did not completely inactivate SV40. These SV40-contaminated vaccines were produced from early 1960s to about 1978 and were used throughout the world. Our findings underscore the potential risks of using primary monkey cells for preparing poliovirus vaccines, because of the possible contamination with SV40 or other monkey viruses, and emphasize the importance of using well-characterized cell substrates that are free from adventitious agents. Moreover, our results indicate possible geographic differences in SV40 exposure and offer a possible explanation for the different percentage of SV40-positive tumors detected in some laboratories"...

22.8.2017 1.22  TOTUUS...Poskiparrasta !!!

P.Poskiparta: > Jonas Salkin poliorokotetta varten poliovirus tapettiin formaldehydillä, joka samalla tappoi SV40-viruksen.

Pub.Med.gov: > We determined that the procedure used by this manufacturer to inactivate SV40 in oral poliovirus vaccine seed stocks based on heat inactivation in the presence of MgCl2 did not completely inactivate SV40.

P.Poskiparta: > Kyseinen rokote oli käytössä vuosina 1955 ? 1963 ja vain Yhdysvalloissa.

Pub.Med.govThese SV40-contaminated vaccines were produced from early 1960s to about 1978 and were used throughout the world.

P.Poskiparta: > Pitkissä seurantatutkimuksissa ei ole löydetty suurempaa syöpäriskiä niillä lapsilla, jotka saivat kontaminoituneen rokotteen verrattuna niihin, jotka eivät saaneet"


Pub.Med.gov: > Moreover, our results indicate possible geographic differences in SV40 exposure and offer a possible explanation for the different percentage of SV40-positive tumors detected in some laboratories"...

[ https://www.cureyourowncancer.org/cdc-admits-98-million-americans-received-polio-vaccine-in-an-8-year-span-when-it-was-contaminated-with-cancer-virus.html ]

Michele Carbone, Assistant Professor of Pathology at Loyola University in Chicago, has recently isolated fragments of the SV-40 virus in human bone cancers and in a lethal form of lung cancer called mesothelioma. He found SV-40 in 33% of the osteosarcoma bone cancers studied, in 40% of other bone cancers, and in 60% of the mesotheliomas lung cancers, writes Geraldo Fuentes.

The matter-of-fact disclosure came during discussions of polio vaccines contaminated with SV40 virus which caused cancer in nearly every species infected by injection. Many authorities now admit much, possibly most, of the world's cancers came from the Salk and Sabin polio vaccines, and hepatitis B vaccines, produced in monkeys and chimps.

It is said mesothelioma is a result of asbestos exposure, but research reveals that 50% of the current mesotheliomas being treated no longer occurs due to asbestos but rather the SV-40 virus contained in the polio vaccination. In addition, according to researchers from the Institute of Histology and General Embryology of the University of Ferrara, SV-40 has turned up in a variety other tumors. By the end of 1996, dozens of scientists reported finding SV40 in a variety of bone cancers and a wide range of brain cancers, which had risen 30 percent over the previous 20 years.

The SV-40 virus is now being detected in tumors removed from people never inoculated with the contaminated vaccine, leading some to conclude that those infected by the vaccine might be spreading SV40.

P.POSKIPARTA = PASKAJAUHAJA = MENTALISTI = HUIJARI = P.POSKIPARTA


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini