Mentalisti vierailulle teatteriin

Pete Poskiparran sooloesitykset ovat keränneet kymmeniä tuhansia katsojia klubeihin ja teattereihin ympäri Suomea

Peten kanssa yhteistyö toimii saumattomasti. Ennen kaikkea show on kerännyt katsojilta kerta toisensa jälkeen erinomaista palautetta, joten jatkamme ilomielin yhteistyötä mentalismin kanssa myös tulevaisuudessa.

Jorma Yypänaho
Teatteri RioLive, Oulu

Pete on ollut aktiivisesti avaamassa ovia taikuudelle ja mentalismille myös teattereihin. Runsaan kymmenen vuoden aikana häneltä on valmistunut useita koko illan sooloesityksiä, jotka ovat keränneet jo kymmeniä tuhansia katsojia.

Esityksissä kuljetaan mielen vuoristoradalla tunnelmasta toiseen. Välillä kutitellaan nauruhermoja, toisaalla luetaan katsojan ajatuksia ja heti perään saatetaan kokeillaan harjoitetun muistin rajoja.

Mielen ihmeitä, jännitystä ja komediaa yhdistelevät esitykset ovat yhtä tehokkaita suurissa saleissa kuin pienissä ja intiimeissä teattereissa.

Ota yhteyttä ja kysy eri vaihtoehdoista.

Pete Poskiparran sooloesityksiä, kuten Mielenkääntäjä ja Mentalisti 3.0 on nähty mm. Helsingin, Turun, Lahden, Kuopion, Jyväskylän, Kouvolan, Rovaniemen ja Oulun Kaupunginteattereissa sekä mm. Tampereen Komediateatterissa, Porin Rakastajat teatterissa ja Espoon Sellosalissa.

Katso lyhyt esittelyvideo klikkaamalla TÄSTÄ!

Pitkäaikainen yhteistyömme Peten Poskiparran kanssa on aina sujunut erinomaisesti. Pete on luotettava ja joustava esiintyjä, joka tarpeen tullen osallistuu aktiivisesti myös tapahtumien markkinointiin. Laadukkaan illan takuumies on hämmästyttänyt yleisöä teatterissamme jo 10 vuoden ajan.

Teemu Ojala
Tampereen Komediateatteri
Toimitusjohtaja

Pete on vieraillut Turun Kaupunginteatterissa lukuisia kertoja ja esitykset ovat lähes poikkeuksetta olleet loppuunmyytyjä. Yleisö on todella pitänyt näkemästään ja työskentely Peten kanssa on muutoinkin helppoa. Taikuus ja mentalismi ovat sopineet teatterimme vierailuohjelmistoon mainiosti ja näkisin ilomielin sitä laajemminkin osana teattereiden ohjelmistoa eri puolilla Suomea.

Mikko Kouki
Taiteellinen Johtaja
Turun Kaupunginteatteri