Tee vaikutus tapahtumasi vieraisiin

Ammattimainen, suorastaan mykistävän yliluonnollinen ajatustenlukija. Voidaan varauksitta ja lämpimästi suositella!

Mika Valkonen
Kaupanalan esimiesliitto

VIP-tapahtumamme saavutti kokonaan uuden tason Peten upean esiintymisen ansiosta. Kokonaisuus toimi loistavasti!

Jussi Pinomäki
Set Promotion Oy

Pete Poskiparta tuo kansainvälisen tason viihdettä yritysten asiakas- ja henkilöstötapahtumiin. Positiivinen muistijälki elää pitkään.

Mentalismin alan arvostetuimmalla tunnustuksella, Dunninger Memorial Awardilla 2019 Yhdysvalloissa palkittu mentalisti tekee vaikutuksen kerta toisensa jälkeen. Ehkä juuri siksi hänen asiakkainaan ovat niin kansainväliset suuryritykset kuin kotimaisetkin toimijat.

Luvassa on ainutlaatuinen show, jossa yhdistyvät mielentaikuus ja huumori tavalla joka saa yleisön nauramaan ja hämmästymään kerta toisensa jälkeen. Jokainen show on uniikki kappaleensa ja jokainen katsoja kokee ainutkertaisen kokemuksen.

Klikkaa ja pyydä tarjous!

Kuva: Heikki Salonen

Peten show oli vakuuttava ja hienosti nidottu henkilöstöjuhlamme teemaan! Jopa skeptisimmät taistelaiset jäivät haavi auki pohtimaan mentalistin kyvykkyyksiä. Lienevätkö vieläkään päässeet yli tästä kokemuksesta?

Ville Kaisla
Suunnittelujohtaja
Taiste Oy

Peten asiakkaita yritysmaailmassa ovat mm. Nokia, Google, Siemens, ABB, Volvo, Yle, Sanoma Oyj, Nelonen media live, Alma Media, Tallink Silja, Radio Rock, Radio Suomipop, Nordea, Luhta, Kela, YIT Suomi Oy, LähiTapiola, Suomen Jääkiekkoliitto, Jatke Oy, Valmet, Skanska, If Vahinkovakuutus, Puolustusvoimat, Lassila & Tikanoja Oy, VR, Stora Enso, Onninen Oy sekä lukemattomat muut suuret ja pienet yritykset Suomessa ja maailmalla. Liity joukkoon.