Ajatustenlukijan ajatuksia

Isoja juttuja pienelle ihmiselle

Perjantai 12.4.2019 klo 15.01


Tässä muutama asia, joista haluan teille kertoa. 
1. Uutiskirje
- Tätä on kysytty aina Arjen Mentalisti kirjasta lähtien, että koska kirjoitan blogeja tai vastaavia, joissa annan säännöllisesti vinkkejä miten kuka tahansa meistä parantaa muistia, oppia lukemaan ihmisiä ja ymmärtämään mitä ihmisen ilmeistä, eleistä ja liikkeistä voi ja mitä ei voi päätellä. Katsoin, että helpoin ja motivoivin tapa on luoda uutiskirje, joka lähtee säännöllisen epäsäännöllisesti tilaajille. Tilaajat saavat kirjeen ilmaiseksi ja pyrin luomaan sellaista sisältöä, että sen vastaanottaminen ja lukeminen on kannattavaa. Liity uutiskirjeen tilaajaksi klikkaamalla TÄSTÄ.
 
2. Kirjauutisia
kansinetti.png- Syksyllä ilmestyy kolmas kirjani Elä tai kuole - tarinoita esiintyjistä, jotka menehtyivät kesken esityksen. Kirjan innoitajana on toiminut tekemäni radio-ohjelma Viimeinen keikka, joka parhaillaan pyörii uusintana Yle Puheella ja jonka uudet jaksot voit kuulla tulevana kesänä.
- Niin ikään syksyllä ilmestyy Arjen Mentalisti kirjan toinen lisätty painos. Kirjaan tulee siis hieman lisämatskua, tarkennuksia ja muutamia oivalluksia, jotka alkuperäisestä painoksesta jäivät uupumaan. Tällä hetkellä kyseinen teos on loppu lähes kaikkialla, mutta syksyllä saadaan siis lisää. Yhdessä Jose Ahosen kanssa kirjoittamaamme Huijauksen Anatomia kirjaa puolestaan on edelleen varastossa. Tilaa TÄSTÄ
 
3. Ulkomaankeikkoja
- Kotimaassa keikkailen tilauksesta eri puolilla Suomea, mutta toukokuussa matkustan keikalla Tel Aviviin, Israeliin, jossa esiinnyn ja luennoin paikallisen taikuriyhdistyksen juhlassa. Kesällä matkustan Yhdysvaltoihin, New Orleansiin, jossa yhdessä Jose Ahosen kanssa luennoimme kansainvälisessä Meeting of the Minds kongressissa. 
 
4. Mentalisti 3.0 kiertue 
Mentalisti30.jpg
- Kierrän uudella Mentalisti 3.0 ohjelmalla syyskuun 14. päivä alkaen aina uudenvuoden aattoon asti. Kiertueeni kattaa lähes koko Suomen. Esityksen käsikirjoitus on valmis ja kokonaisuuden harjoittelu alkaa kesällä. Lipunmyynti on aloitettu jo lähes kaikilla paikkakunnilla. Nappaa omasi
 
Kiitos ajastasi ja mukavaa päivän jatkoa,
Pete Poskiparta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini