Ajatustenlukijan ajatuksia

Miksi kiertueelle, kun helpommallakin pääsisi?

Lauantai 23.2.2019 klo 16:03 - PP


Elän jännittäviä aikoja. Viime vuosi meni pääasiassa keikkaillen yritysten ja yksityisten tapahtumissa ja se tuntui suorastaan ruhtinaalliselta useiden vuosien kiertue-elämän jälkeen. Toki kilometrejä kertyi yhtälailla, samoin tunteja junissa ja joskus myös lentokoneissa, mutta tavaran määrä ja stressi siitä, että tuleeko yleisöä paikalle vai ei, oli tiessään. Miksi siis lähteä jälleen rakentamaan suurta kiertuetta ensi syksyksi, kun toimeen tulisi paljon helpommallakin? 

Avainsanat: Kiertue, Rundi, Mentalisti 3.0, show, teatteri, esitys, mentalisti, taikuri, pete poskiparta


Kommentit

24.2.2019 13:47  Katja Airiskoski

Hyvä kirjoitus. Arvostan ahkeruutta ja sitä että esityksessä josta maksan xx euroa saan taiteilijan täyden panostuksen. Pettyisin jos hän olisi väsynyt, uupunut ja tekisi sen ns.jotain muuta mielessä. Muista pitää itsestäsi huolta! Koska sinun pää, kroppa ja jaksaminen takaa meille katsojille elämyksen!

12.1.2021 17:16  Tuula

Tämä korona on kyllä varmasti vaikuttanut monen esiintyjän arkeen kun kiertueita ja keikkoja on peruttu. Onneksi kuitenkin ainakin kesällä osa tapahtumista voitiin järjestää. Mielenkiintoista lukea mitä tapahtuu kulissien takana ja kuinka paljon suunnittelua tapahtumiin kuuluu.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini