Ajatustenlukijan ajatuksia

Nykypäivän noitavainoa

Keskiviikko 13.7.2016 klo 16.39 - PP


Joskus kauan sitten ihmisiä poltettiin noitina roviolla. Tästä olemme päässeet, mutta yhä edelleen tämän kaiken informaation ja tutkimustiedon keskellä elää ihmisiä, jotka pitävät esimerkiksi taikuria paholaisen kätyrinä ja helvetin omana. Se ei ole päivittäistä, ei edes viikottaista, mutta lähes kuukausittain saan erinäisiä reittejä viestejä, joissa epäsuorasti uhkaillaan tai kerrotaan muutoin, että työni on itse saatanasta eikä tulevaisuuteni siksi näytä hääppöiseltä. Miten tähän tulisi suhtautua?

Se on ongelmallista, sillä koskaan ei voi tietää miten tosissaan viestin lähettäjä on. Viestit tupsahtelevat pääosin öisin ja joskus sellaisella pieteetillä, että voisi päätellä ehtoollisviiniä kuluneen vähän yli sallitun, mutta varmaksi näistä ei koskaan voi sanoa. Päätelkää itse. Alla muutama kuvakaappaus.

KristusPelastaa.png

esimerkki2.png

esimerkki2-400x196.png

Kerron siis kerran vielä, ilman sarvia ja hampaita, että työni mentalistina on synnyttää illuusioita mahdottomasta ja tehdä esitys, jonka parissa yleisö viihtyy. En ole tehnyt minkäänlaista sopimusta paholaisen kanssa eikä minulla tietääkseni ole yliluonnollisia kykyjä enkä harjoita noituutta. Pyydän siis ystävällisesti lopettamaan yllä olevan kaltaiset viestit, uhkailut ja höpötykset. En ole niitä ansainnut eikä ole kukaan kollegoistanikaan. 

Mukavaa kesän jatkoa,

Pete Poskiparta

Mentalisti 2.0 kiertueella syksyllä - Liput ennakkoon täältä -> www.mentalisti.fi/liput

Avainsanat: helvetti, uskonto, noitavaino, taikuri, mentalisti, uhkailu, uhkaukset, uskonnot, uskonto,


Kommentit

13.7.2016 19.18  Soranoja

Aika jäätävää tekstiä saa esiintyvä taiteilija kuulla huhhuh...

13.7.2016 22.32  Pekka

Ihmisten tyhmyys on ainoa asia jolla ei tunnu olevan rajoja!

13.7.2016 23.16  SiRi

Oisko riittävän sarkastista sanoa tähän, että Herran Jumala? Vaikuttais siltä, että ovat kyllä avun tarpeessa tällaisten kirjoittelijat.

14.7.2016 11.12  Sam

Aika hassuu settii

14.7.2016 22.13  Jussi Pelkonen

Tähän, jos ei jo persujen "kesähömppään", tiivistyy koulutusleikkausten vahingollisuus.

En tohdi syyttää kaikesta Sanni Grahn-Laasosta, mutta kannattaisi miettiä uudelleen, onko hyödyllistä ottaa satoja miljoonia pois edes vähän kriittisen ajattelun opettamiseen tähtäävästä koulutuksestamme!

AI niin, ja sitten vielä se psykiatrinen avohoito...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini