Ajatustenlukijan ajatuksia

Näin motivoin itseni lavalle

Lauantai 9.7.2016 klo 22.11 - PP


On olemassa sanonta, että ammattiesiintyjän ja amatöörin erottaa lopulta siitä, että ammattilainen esittää samaa ohjelmaa eri yleisöille ja amatööri eri ohjelmia samalle yleisölle. Vaikka tuo ei ihan sanatarkasti aina paikkaansa pidäkään niin on totta, että ammattiesiintyjän työ koostuu saman toistamisesta ilta toisensa jälkeen ja joskus motivaation löytäminen vaatii pientä ponnistelua.

Avainsanat: Motivaatio, kehittyminen, esiintyminen, taikuri, mentalisti, tavoitteet, motivointi, tason nosto,


Kommentit

9.7.2016 23.06  Karen Ahlfors

Työskentelen ravintolassa tarjoilijana ja nöiden "teesien" pitäminen mielessä on jokapäiväistä henkistä valmennusta mitä teen. Moni pitää tarjoilijaa jonain luku- ja kirjoitustaidottomana pölkkypäänä joka vain kantaa lautasia, mutta tarjoilija joko antaa sinulle parhaimman ravintolakokemuksen ikinä tai pilaa sen kokonaan riippumatta siitä millaista ruoka on. Haluan olla hyvä siinä mitä teen ja siksi olen hyvä :)

10.7.2016 11.10  Juhani Tamminen

Terve Pete ja kesäinen tervehdys täältä Airiston paraatipaikalta Haapaluodosta!! Kiitos komplimentista ja kun opiskelet uutta pidä mielellessä "oppimisen 4 lakia": Selvitys, demonstraatio, imitaatio , toisto!! Aurinkokuninkaan "8 oppimisen lakia": Selvitys, demonstraatio, imitaatio, toisto, toisto, toisto, toisto!!Siinä hengessä: Keep rocking my friend!! Br Tami, Lion # 79

31.10.2016 18.05  xbuk.info

suuri postitse, kiitos


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini