« Takaisin

Muistin tehokurssi - Tehokas ja nopea tapa oppia muistamaan mitä vaan

Muistin tehokurssi opettaa muistamisen taitoja, joilla on käyttöä niin töissä kuin vapaa-aikana. Opit helposti omaksuttavat ja tehokkaat tavat muistaa:

  • Nimet ja kasvot
  • Luvut ja numerot
  • Ideat ja ajatukset
  • Listat ja yksittäiset asiat

Soveltamalla samoja tekniikoita voit käytännössä oppia muistamaan mitä vaan ensikuulemalta tai näkemältä!

Testatut ja toimivat tekniikat ovat käytössä ympäri maailmaa aina muistin maailmanmestareita myöten. Mikä parasta, voit ottaa tekniikat käyttöön heti ja hyödyntää niitä välittömästi asioissa, joissa katsot sen tarpeelliksi. Lisäksi harjoittelu ei vaadi erillistä aikaa arjestasi vaan voit hoitaa sen lenkin, työmatkan tai vaikka sohvalla loikoilun yhteydessä. Muistaminen on taito ja taidot ovat kenen tahansa opittavissa.

Tulee mukaan kurssille ja saat työkalut, joilla saavutat tehokkaan ja toimivan muistin!

Kurssivideo julkaistaan ti 7.4.20 klo 18.00 alkaen. Arvioitu kesto on noin 90 minuuttia. Kurssille julkaisuviikolla osallistuville on tarjolla myös Q&A osuus. Voitte siis esittää kysymyksiä joko koulutuksen aikana tai vielä 7 vrk liven jälkeen. Teen erillisen vastausvideon kysymyksiinne. 

Koulutusmateriaali jää tallenteena osallistuneiden käyttöön. Kurssin voi ostaa myös jälkikäteen, mutta tuolloin ei pääse enää osallistumaan Q&A osuuteen muutoin kuin katselijana.

Tutustu myös Muistin tehokurssi + Arjen Mentalisti kirjan pakettitarjoukseen TÄSTÄ

HUOM! Valitse toimitustavaksi sitä kysyttäessä: Muistin tehokurssi - Toimitus sähköpostitse 0.00 €

Hinta:37.90 €