« Takaisin

Muistin tehokurssi - Tehokas ja nopea tapa oppia muistamaan mitä vaan

Muistin tehokurssi opettaa muistamisen taitoja, joilla on käyttöä niin töissä, opiskelussa kuin vapaa-aikana. Opit helposti omaksuttavat ja tehokkaat tavat muistaa:

  • Nimet ja kasvot
  • Luvut ja numerot
  • Ideat ja ajatukset
  • Listat ja yksittäiset asiat

Testatut ja toimivat tekniikat ovat käytössä ympäri maailmaa aina muistin maailmanmestareita myöten. Mikä parasta, voit ottaa tekniikat käyttöön heti ja hyödyntää niitä välittömästi.

"Käytän opettamaasi salasanojen muistitekniikkaa joka paikassa ja se toimii kuin junan vessa eli täydellisesti" 
Kristiina Puumalainen, Turku ‼️

”Opettamasi tekniikat todella toimivat. Nykyisin en enää unohda mihin kerrokseen ja kohtaan parkkihallia autoni parkkeerasin"
 Markus Peltomäki, Helsinki ‼️

"En yleensä muista mitään ilman muistilappuja paitsi silloin, kun käytän sun opettamia kikkoja. Niitä pitäs ehkä käyttää useammin?"
Marko Vainio, Kaarina - Divet Productions 
‼️

Soveltamalla tekniikoita voit käytännössä oppia muistamaan mitä vaan ensikuulemalta tai näkemältä! Lisäksi harjoittelu ei vaadi erillistä aikaa arjestasi vaan voit hoitaa sen lenkin, työmatkan tai vaikka sohvalla loikoilun yhteydessä. Muistaminen on taitolaji ja taidot ovat kenen tahansa opittavissa.

Osta kurssi nyt ja saat työkalut, joilla saavutat tehokkaan ja toimivan muistin!

Kurssi koostuu neljästä videosta, joiden yhteiskesto on liki 2 tuntia. Voit opiskella asiat omassa tahdissa ja videot ovat käytössäsi aina kun tarvitset!

"Opettamasi muistitekniikat toimivat erinomaisesti. Käytän niitä nykyään jatkuvasti" - Janne Laulumaa, Raision kaupunginvaltuuston PJ ‼️

‼️ Tutustu myös Muistin tehokurssi + Muisti kirjan pakettitarjoukseen TÄSTÄ ‼️

HUOM! Valitse toimitustavaksi sitä kysyttäessä: Muistin tehokurssi - Toimitus sähköpostitse 0.00 €

Hinta:17.90 €24.90 €
30 pv alin hinta: 24.90 €