« Takaisin

Vaarallista Viihdettä

9789523218932.jpgUskomattomia tositarinoita esiintyjistä, jotka selvisivät täpärästi hengissä tai menehtyivät yleisönsä edessä. 

Ihminen on koko olemassa olonsa ajan pyrkinyt testaamaan omia rajojaan ja asettanut oman henkensä ja terveytensä vaaraan vain tehdäkseen vaikutuksen itseensä ja muihin. Äärimmäisiä suorituksia voimme nykyisin nähdä mm. huippu-urheilussa, elokuvien stuntkohtauksissa sekä sirkus- ja varietee näytöksissä. Tämä kirja kertoo uskomattomia tositarinoita näistä viihdetaiteilijoista. Mikä sai 73-vuotiaan nuorallakävelijän nousemaan kahden kerrostalon väliin pingotetulle vaijerille ilman turvaverkkoa? Entä miksi illusionisti päätti pelata venäläistä rulettia yleisönsä edessä oikealla revolverilla?

Eri alan esiintyjät ja asiantuntijat kertovat oman näkemyksensä niin tekijöiden motiiveista kuin itse tempuista. Kirjassa kerrotaan useista läheltä piti tilanteista, sekä suunnitelmista, jotka toteutuessaan olisivat olleet hengenvaarallisia. Mukana on tarinoita niin kotimaasta kuin kansainvälisiltäkin areenoilta.

Ennen kaikkea kirja etsii vastausta kysymykseen, miksi niin moni esiintyjä on valmis asettamaan henkensä alttiiksi vain viihdyttääkseen muita?

Vaarallista viihdettä kirja perustuu osin Yle Puheen Viimeinen keikka ohjelmasarjaan. 

Huomaa pakettitarjoukset kirjoista!

Tuotteita varastossa: 7 kpl

Hinta:14.90 €