« Takaisin

Huijauksen Anatomia - Kuinka meitä huijataan? 2. laajennettu painos

43036584_269788050542588_3791543411752828928_n.jpg

Toinen laajennettu painos, jossa mukana päivitettyä materiaalia, mm. korona-ajan huijauksia sekä seikkaperäiset kertomukset siitä, kuinka olemme itse joutuneet huijausten kohteeksi. 

Rehellisyys maan perii, mutta silti "kaikki" valehtelevat päivittäin. Ketkä meitä oikein huijaavat, miten ja miksi se tuntuu olevan aina yhtä helppoa? Mikä osa huijaamisesta on jopa luonnon ja yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämätöntä ja milloin valkoinen valhe muuttuu petokseksi?

Kaksi rehellistä huijaria, mentalistit Pete Poskiparta ja Jose Ahonen pureutuvat yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa huijauksen anatomiaan. Kirja sisältää lukuisia jännittäviä esimerkkejä aina pienimmistä baarihuijauksista miljardiluokan onnistuneisiin vedätyksiin. Millainen ihminen huijaa tosissaan ja voiko tämän tunnistaa etukäteen? Miten on mahdollista, että taitava huijari saa muutaman päivän tuttavuuden jälkeen tyhjennettyä uhrinsa tilit ja miksi miljardiluokan illuusiotaloutta harjoittava yritys voi toimia vuosia ennen kuin sen ympärillä herätään todellisuuteen? Näihin ja moniin muihin huijauksen syitä ja seurauksia valottaviin kysymyksiin haetaan vastausta niin psykiatrilta, evoluutiobiologilta kuin alamaailman peitetehtäviä hyvin tuntevalta poliisiltakin. Tämän kirjan luettuasi sinua on ainakin piirun verran vaikeampi huijata.

Huomaa myös pakettitarjoukset kirjoista!

Tuotteita varastossa: 10 kpl

Hinta:24.90 €