« Takaisin

Pete Poskiparta - Mies ja mieli - UUTUUS

Matka maailman magian huipulle! 

9789523734326-2.jpgPete Poskiparta on Suomen tunnetuimpia mentalisteja, joka on hämmästyttänyt katsojia täysissä saleissa Suomen lisäksi mm. Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Poskiparta on Vuoden Taikuri 2014, kansainvälisen Dunninger Memorial Award 2019 -palkinnon voittaja sekä Suomen Yrittäjien valitsema Vuoden yksinyrittäjä 2021.

Tie laman kurittaman pikkukaupungin kapinoivasta koulupudokkaasta sujuvasanaiseksi showmieheksi on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin suoraviivainen. Rosoista polkua ovat värittäneet niin ulkopuolisuuden tunne, taloudelliset haasteet kuin masennuskin.

Kirjassa kuljetaan koko taianomainen matka idearikkaan pikkupojan touhuista rankkoihin murrosiän kuohuihin ja ensimmäisistä haparoivista taikatempuista yhdeksi alansa huipputekijöistä maailmassa. Teoksessa ääneen pääsevät Poskiparran lisäksi hänen perheensä sekä läheiset ystävänsä ja kollegansa Suomesta ja ulkomailta.

Päivi Sappinen on vapaa kirjoittaja ja media-alan yrittäjä, jolla on freelance-toimittajana vahva kokemus henkilöjuttujen kirjoittamisesta sekä printti- että verkkolehtiin. Lisäksi hän on kirjoittanut kaksi tarinallista tietokirjaa Uudenkaupungin vanhoista taloista sekä Neon 2 -yhtyeen musiikkiin pohjautuvan näytelmän Mannapuuroa ja mansikkaa.

Tilaa omasi suoraan täältä ja saat kirjan signeerattuna!
250 sivua + nelivärinen kuvaliite.

Tuotteita varastossa: 42 kpl

Hinta:21.90 €28.90 €
30 pv alin hinta: 24.90 €