Nyt se on mahdollista! Varaa ainutlaatuinen hetki mielen ihmeitä osaksi etätapahtumaa!

Lisää tehoa etätapaamisiin, viikkokokouksiin ja myyntipalavereihin. Kevät 2020 toi mukanaan kokonaan uusia tapoja esittää ja viihdyttää yleisöä. Yksi syntyneistä innovaatioista oli esitykset Teamsin, Zoomin ja Google Meetin välityksellä. Yritysten viikkopalaverit ja myyntikokoukset siirtyivät verkkoon ja asiasisällön kylkeen etsittiin piristystä ja ohjelmaa, jolla motivoida ja kiittää tekijöitä hyvin tehdystä työstä.

Oli kerrassaan upea veto! Hienosti toimii myös Teamsissä!

Jussi Suvanto
Johtaja
Nelonen media

Etäshow´ssa kättelevät studiotason toteutus ja palkittu maailmanluokan sisältö, joka ei jätä osallistujiaan kylmäksi. Interaktiivinen show on tilattavissa 20, 30 ja 40 minuutin mittaisena ja se toimii yhtä hyvin kymmenelle, sadalle kuin tuhannellekin osallistujalle, kunhan vaan kaistaa riittää.

Pete Poskiparran Teams-virtuaalikeikka oli positiivinen piristys yksikkömme kehittämispäivään. Tunnelma oli käsinkosketeltava ja tuntui kuin me kaikki olisimme saaneet parhaan paikan eturivistä.

Mika Suutari
Palvelupäällikkö
Turun ammattikorkeakoulu Oy

Riittää, että järjestät tiimisi, asiakkaasi tai kaveriporukan linjoille ja minä liityn sovittuna aikana ryhmään. Koska matka- ja majoituskuluja ei tule, on hintakin edullinen, mutta laatu timanttia! Pyydä tarjous!


Kiitos. Se narutemppu oli täyskymppi! - Marja Nousiainen, FutureMarja

Kiitos Pete loistavasta nettikeikasta! - Mika Hakanen, First Goal Oy

Olipa ihana esitys!!! Porukka tykkäsi tosi paljon!!! - Peija Taxell, Fortum

Tässä autenttinen esimerkki miten esitys toimii myös etänä. Avustajina videolla toimivat näyttelijä Ulla Virtanen ja juontaja Lola Odusoga.