Koulutukset yrityksille ja tiimeille - livenä tai etänä

Kauttani saat laadukasta, tietoon ja kokemukseen perustuvaa koulutusta muistin parantamiseksi, ihmisten kohtaamisten sujuvoittamiseksi sekä ilmeiden, eleiden ja liikkeiden tulkitsemiseksi.

Koulutukset räätälöidään aina tilaajan tarpeiden mukaisesti ja ne on toteutettavissa joko livenä paikan päällä tai esimerkiksi Zoomin ja Teamsin kautta.

Ota yhteyttä! Kerron mielelläni lisää.

Muistin tehokurssi - Räätälöity sisältö tilaajan toivomusten mukaan

Paljon hehkutusta saanut Muistin tehokurssi on ostettavissa valmiina kurssipakettina verkkokaupastani. Tällöin saat valmiin nauhoitetun kurssipaketin käyttöösi ja voit opiskella sen omaan tahtiin.


Voit kuitenkin tilata koulutuksen myös räätälöitynä, jolloin katsomme yhdessä mitkä muistin osa-alueet palvelevat sinua ja organisaatiotanne parhaiten. Jos tarve on ihmisten kasvojen ja nimien muistamisessa, keskitymme siihen. Jos taas numerot ja luvut ovat arjessanne paljon läsnä ja niiden muistamisesta olisi suuresti hyötyä niin laitamme panokset sinne.

Muistin tehokurssi on ennenkaikkea satsaus stressittömämpään arkeen. Hyvä muisti helpottaa elämää, sujuvoittaa tekemistä ja tekee itse kustakin paremman asiakaspalvelijan, myyjän ja ihmisten kohtaajan.

Arjen mentalisti koulutus - Opi lukemaan ilmeitä, eleitä ja liikkeitä

Arjen mentalisti on paitsi ensimmäisen kirjani nimi, myös koulutukseni, jossa käyn läpi kirjan opettamia asioita käytännössä. Miten tulkita ilmeitä, eleitä ja liikkeitä? Mitä ne tarkoittavat ja mitä niistä voi ja mitä ei voi päätellä? Entä paljon puhutut mikroilmeet ja niiden tulkinta? Miten luot suostuttelevan suhteen neuvottelukumppanisi tai asiakkaasi kanssa?


Ihmisten kohtaaminen käsittää monia yksityiskohtia, joista osa on opittavissa olevia taitoja, joita hyödyntämällä voit saavuttaa monia etuja kaupantekotilanteessa, neuvotteluissa tai kohtaamisissa.

Koulutuksen sisältö räätälöidään toimialanne ja organisaationne mukaan. Koulutuksen voi hankkia myös pakettina, jolloin saatte haluamanne määrän
Arjen mentalisti kirjoja koulutettavien käyttöön.