Ajatustenlukijan ajatuksia

Työ tekijäänsä palkitsee

Perjantai 4.11.2016 klo 1.17 - PP


En tiedä miten sen pukisin sanoiksi niin ettei se kuulostaisi haisevalta itsekehulta. Oikeastaan en edes välitä. Kuulostakoon. Olen ottanut lukemattomia riskejä, pantannut omaisuutta, purrut hammasta ja kieltäynyt luovuttamasta. Ensin oli Mies, mikrofoni ja mieli, joka menestyi kohtalaisesti. Sitten tuli Mielenkääntäjä, joka menestyi jo hyvin. Nyt on meneillään Mentalisti 2.0, joka näyttää menestyvän erittäin hyvin. Kolme neljästä viimeisestä näytöksestä on ollut viimeistä tuolia myöten loppuunmyytyjä.

Avainsanat: Työ, kiertue, mentalisti, mentalismi, show, rundi, mielenkääntäjä, yrittäjä, palkinto


Kommentit

4.11.2016 10.20  Kari Toivonen

Kovalla työllä ansaitun menestyksen ei koskaan pitäisi olla kenellekään kateuden aihe. Sen takia sinunkaan ei tarvitse pyydellä anteeksi sitä, että kerrot olevasi tyytyväinen uuden kiertueesi yleisömääriin. Lisäksi olet aina pystynyt toimittamaan sen, mitä olet luvannut eli yleisö poistuu keikoiltasi viihdytettynä. Kun teot antavat katetta sanoille, ajoittaisen "itsekehunkin" sietää vallan mainiosti.

4.11.2016 10.50  Aki Kivelä

Upeaa työtä!! Upea nousu ja kasvu urallasi. Nimenomaan kuten mainitsit tässä (Suomen talous) tilanteessa. Eikun tsemppiä!

4.11.2016 13.49  Tapio Rautaoja

Hieno kirjoitus. Hieno kiitos perheelle ja muille asiaan vaikuttaneille. Onnittelut menestyksestä joka ei ainakaan minulle ole tullut yllätyksenä. Pahoittelen, että en tätä 2.0 päässyt näkemään mutta muutamia kertoja olen sinut livenä nähnyt - ja tulen vastakin näkemään. Loistavaa viihdettä.

4.11.2016 13.55  Matti Hämeenaho

Komppaana Karia kateus asiassa. Jos tuntee kateutta esiintyjää kohtaan niin kannattaa muistaa että voi itsekkin aloittaa treenaamisen ja alkaa tekemään... Tämähän on vapaa maa yrittää.
Onneksi sain liput Ylivieskan esitykseen. Saan muuten ajella yli 200km jotta pääsen sinne ja kotiin. Ei haittaa kun tiedän sen olevan sen arvoista!

4.11.2016 15.18  Mika Palmio

Aivan mahtavaa työtä. Riskinsietokyky vaatii aina omansa, mutta loppupeleissä palkitsee onnistuessaan. Hatun noston paikka kunnioituksella.

4.11.2016 17.16  Harri Blomqvist

Ole vaan, tyypillisestä ajattelusta poiketen, ylpeä saavutuksestasi, älä ylpisty! Tämäkään tilanne ei ole tullut itsestään. Vanha sanonta, "menestys ennen työntekoa, tulee ainoastaan sanakirjassa", pitää paikkansa. Onneksi olkoon Pete!

4.11.2016 19.02  Jaana

Olet syystä ylpeä tekemisistäsi ja hienosti jaat kiitosta tukijoukoillesi. Vuosi sitten Tampereella työporukan kanssa esityksesi nähtiin ja "päästiin" oikein osallistumaankin ja olimme vaikuttuneita; yhteiskuva muistona 😍 Pidä hyvä huoli itsestäsi ja läheisistäsi, jotka kuitenkin ovat tärkeintä mitä meillä itse kullakin on ❤

5.11.2016 7.46  Lea Myllymäki

Kaikki kolme esitystä katsoneena ja koko perheelle liput ostaneena ( 6-8), esityksistä suuresti nauttineena. Seuraavaan esitykseenkin tullaan varmasti. On nautittavaa katsoa, kun esityksestä näkyy se miten sielu on pelissä. Siinä näkyy se työ, mikä esitysten tekemiseen kuluu, siis tuhansia tunteja, Uskomista itseen, yksinäistä harjoittelua, opiskelua, opettelua ja opettamista, muiden kommenttejen kuuntelua ja joskus loukkaantumisiakin. Jatka tielläsi ylpeänä itsestäsi, koska me tarvitsemme mysteerejä, illuusioita ja teatteria.

5.11.2016 8.00  Hilkka Laronia

Onnea ja hienoa js kirjotuski hyvä ja asiallinen. Ihan tuo toistenki työllistäminen on kunnioitettavvaa jeee hyvä sie, arvostan!

5.11.2016 11.08  Pete Poskiparta

Suuren suuret kiitokset kommenteistanne ja tsempistä. Nämä lämmittävät mieltä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini