Ajatustenlukijan ajatuksia

Turku - Las Vegas - Turku

Sunnuntai 29.5.2016 klo 12.09 - PP


Viimeiset viikot ovat olleet melkoista lentoa. Keikkoja on ollut kiitettävästi ja aivan ympäri Suomen. Viime syksyinen kiertue loi vaihtelua siinä määrin, että menneen talven ja kevään peruskeikkailu on tuntunut poikkeuksellisen hauskalta. Ensi syksyn Mentalisti 2.0 kiertuetta rakennetaan parhaillaan ja uskoakseni tämä kevät tilauskeikkoja tehden saa jälleen kiertue-elämän tuntumaan melko makealta, kun syyskuussa startataan Jyväskylästä.

Olemme tässä kaiken keskellä kuvanneet myös uusia jaksoja Mielenkääntäjä videosarjaan. Uudet jaksot pamahtavat Radio Suomipopin nettisivuille kesän aikana. Parin viikon kuluttua matkustan Las Vegasiin Meeting of the Minds seminaariin, jossa mentalistit, alan tutkijat ja keksijät tapaavat ja kouluttavat toisiaan. Minullekin on varattu tunnin mittainen luento-osuus, jossa opetan omia oivalluksiani muille. Olen esiintynyt Las Vegasissa useasti aiemminkin sekä luennoiden että tehden show´ta. Parhaiten näistä on jäänyt mieleen esiintymiseni Masters of Mentalism show´n avaajana muutama vuosi sitten. Silti vierailu tuossa viihteen mekassa on aina yhtä kiehtova. Näkee komeimmat show´t, alansa parhaimpia esiintyjiä niin sirkuksen, komiikan kuin taikuudenkin alalta. Samalla läheltä löytyy todellisia nähtävyyksiä, kuten Hoover dam ja Grand Canyon, jonka olenkin käynyt aikanaan helikopterilla katsomassa. 

LUMIA_20141011_19_20_02_Pro_2.jpg

Grand Canyon kännykkäkameran kautta helikopterista

PODCAST

Olen myös jatkanut aloittamaani podcastien sarjaa. Ensimmäisessä jaksossa juttelimme teatterista, näyttelemisestä ja kulttuurista teatterinjohtaja Mikko Koukin kanssa. Toisessa jaksossa vierailin Joel Hallikaisen kotona ja puhuimme mm. 90-luvun hulluista vuosista, kun Hallikainen oli suuri supertähti. Viimeisimmässä jaksossa keskustelimme taikurin ja elämysteatterin tuottajan Janne Raudaskosken kanssa taikuuden ja teatterin yhdistämisestä sekä siitä miten jokin tuotanto ottaa tuulta siipien alle. Jannen tunnettuja teoksia ovat Watti Walopää ja The Outsider. 

Kuuntele podcastini Suplasta tai alla olevien linkkien kautta.

Jakso 1. Mikko Kouki - KUUNTELE

Jakso 2. Joel Hallikainen - KUUNTELE

Jakso 3. Janne Raudaskoski - KUUNTELE

Mukavaa alkanutta kesää kaikille! Nautitaan!

Avainsanat: Matkailu, keikkailu, mentalisti, mielenkääntäjä, kiertue, show, elämä


Kommentit

28.10.2016 17.06  UrheiluViikko.com

suuri postitse, kiitos


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini