Ajatustenlukijan ajatuksia

Elämänmakuisia keskusteluja

Perjantai 13.5.2016 klo 19.30 - PP


Talvi meni keikkaillessa ja ensi syksyn Mentalisti 2.0 kiertuetta rakentaessa. Olemme yhdessä asiainhoitajani Suvi-Kukan kanssa rakentaneet hienon rundin, joka alkaa syyskuussa Jyväskylästä ja päättyy vasta joulun alla Rovaniemen teatteriin. Odotan jo tuota rundia kuin kuuta nousevaa, sillä tällaiseen kiertämiseen tottunut ei vaan osaa nauttia paikallaanolosta. 

12380998_10207631570618952_1656222678_o.jpg

Kesällä keikkailen kesäkuun loppuun asti, heinäkuun pidän lomaa vaikka uskoakseni kirjoitan ja harjoittelen syksyn ohjelman uusia osuuksia tuolloin, mutta keikkatauko on vakiopaikallaan. Kesäkuussa matkustan myös Las Vegasiin, jossa on kansainvälinen Meeting of the Minds seminaari, jossa alamme huiput tapaavat, luennoivat ja esiintyvät toisilleen ja yleisölleen. Minutkin on buukattu tapahtumaan luennoimaan ja se tulee olemaan ehdottomasti yksi tämän vuoden tähtihetkistä, sillä siksi kovan luokan kuulijajoukko odottaa. 

PODCAST

Aloitin myös oman podcastin nimellä Poskiparta Nelonen median Supla-palvelussa. Niille joille podit ovat vieraita niin kyseessä on eräänlainen kaikista formaateista vapaa äänilähetys, joita kuka tahansa voi kuunnella verkosta. Suplan voit asentaa omaan älypuhelimeesi tai kuunnella lähetyksiäni suoraan selaimelta. Tarkoitukseni on suht säännöllisesti jutella viihde- ja kulttuurialan ihmisten kanssa heidän alastaan, työstään, heistä itsestä ja yleensä elämästä. Podcast tuntuu itselleni luontevalta tavalta kerätä mielenkiintoisia keskusteluja nauhalle ja koska pääosa jututettavista on myös kavereitani niin turha virallisuus ja jännitys on poissa. Ensimmäisen jakson vieraaksi sain Turun kaupunginteatterin taiteellisen johtajan Mikko Koukin, jonka kanssa kävimme hyvin mielenkiintoisen keskustelun kotimaisesta teatterista ja elokuvista. Seuraavassa jaksossa jututan laulaja ja lauluntekijä Joel Hallikaista.

Jakson 1. voit kuunnella TÄÄLTÄ

Mukavaa alkavaa kesää kaikille,

Pete Poskiparta

Avainsanat: Podcast, äänitiedosto, haastattelu, esiintyminen, teatteri, taide, kulttuuri, viihde, taikuri, mentalisti, näyttelijä, laulaja


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini