« Takaisin

Pete Poskiparta - Ihmeitä etänä - EI MYYNNISSÄ TOISTAISEKSI

HUOM! Kyseessä on sama show, jonka tein helmikuussa!

Luvassa on uskomattomia mielenihmeitä, taikuutta ja hyväntuulista komiikkaa, joka saa yleisönsä hämmästymään ja nauramaan kerta toisensa jälkeen. Kyseessä on aito live, jossa sattumanvaraisesti yleisöstä poimitut avustajat pääsevät etäyhteyksin osallistumaan esitykseen. Ihan siis kuin live-esityksissä on tapana!

Suomen Yrittäjät Ry palkitsi minut Vuoden yksinyrittäjänä 2021 onnistuttuani etäesitysten teossa erinomaisesti. Vuonna 2019 PEA (Psychic Entertainers Association) puolestaan palkitsi minut Dunninger Memorial Awardilla, jota pidetään mentalismin arvostetuimpana palkintona koko maailmassa. Vuoden Taikuriksi Suomessa minut valittiin vuonna 2014.

Näin helmikuun esityksiin osallistuneet kommentoivat näkemäänsä:

Kiitos, huikea keikka.
Upea, maailmanluokan esitys!
Huikea setti! 
Noppatemppu oli UPEA. 

Lisää palautteita löydät Facebook-sivultani.

273889612_10158887359174164_6796048414072647179_n2.jpg

MITEN SE TOIMII?

Lipun ostaneille lähetetään ennen esitystä linkki, jolla esitykseen pääsee osallistumaan. Google Meet toimii suoraan nettiselaimen kautta. Sinun ei siis tarvitse asentaa koneellesi mitään. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla, on sinun asennettava ilmainen Google Meet sovellus. 

Lähetän lipun ostaneille linkin lisäksi lyhyet ohjeet Google Meetin käyttöön. Käytännössä käyttö on yhtä helppoa kuin netissä selailu, joten jos osaat avata koneen, avata nettisivun ja klikkailla linkkejä, osaat myös avata Google Meetin tapahtuman.

Linkki ja ohjeet toimitetaan manuaalisesti, joten ne eivät tule automaattisesti vahvistuksen yhteydessä. Saat viestin viimeistään muutamaa päivää ennen esitystä.

Lipun ostaneet pääsevät itse livetapahtumaan, mutta saavat myös myöhemmin mahdollisuuden katsoa esityksen tallenteena kuukauden ajan.

HUOM! Valitse maksaessasi toimitustavaksi - Ihmeitä etänä, toimitus sähköpostilla

Tuotteita varastossa: 0 kpl

Hinta:12.00 €