Ajatustenlukijan ajatuksia

Saksalaisen mestarin täsmäopissa

Keskiviikko 22.6.2016 klo 3.36 - PP

Millaista on etsiä pientä nuppineulaa, joka on piilotettu hotelliin? Entä miten onnistuu katsojan sormuksen löytäminen, jos joku piilottaa sen yleisöön? Kuulostaa mahdottomalta, mutta on olemassa tekniikka, jota kutsutaan contact mind-readingiksi, jolla tämäkin on mahdollista. Tekniikan hallitsee vain kourallinen ihmisiä maailmassa ja heistä parhaiten tämän väitetään osaavan entisen Itä-Saksan kasvattama herrasmies Satori. Hänen yksityisopissa sain tuntea saksalaisen täsmällisyyden ihan uudella tavalla, samalla huomaten, että minulla on vielä paljon opittavaa mentalismista.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Mentalisti, Mentalismi, taikuri, taikurit, taikureita, taikuutta, esiintyvä taiteilija, ajatustenluku, mystiikka, ihmismieli,

Turku - Las Vegas - Turku

Sunnuntai 29.5.2016 klo 12.09 - PP

Viimeiset viikot ovat olleet melkoista lentoa. Keikkoja on ollut kiitettävästi ja aivan ympäri Suomen. Viime syksyinen kiertue loi vaihtelua siinä määrin, että menneen talven ja kevään peruskeikkailu on tuntunut poikkeuksellisen hauskalta. Ensi syksyn Mentalisti 2.0 kiertuetta rakennetaan parhaillaan ja uskoakseni tämä kevät tilauskeikkoja tehden saa jälleen kiertue-elämän tuntumaan melko makealta, kun syyskuussa startataan Jyväskylästä.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Matkailu, keikkailu, mentalisti, mielenkääntäjä, kiertue, show, elämä

Elämänmakuisia keskusteluja

Perjantai 13.5.2016 klo 19.30 - PP

Talvi meni keikkaillessa ja ensi syksyn Mentalisti 2.0 kiertuetta rakentaessa. Olemme yhdessä asiainhoitajani Suvi-Kukan kanssa rakentaneet hienon rundin, joka alkaa syyskuussa Jyväskylästä ja päättyy vasta joulun alla Rovaniemen teatteriin. Odotan jo tuota rundia kuin kuuta nousevaa, sillä tällaiseen kiertämiseen tottunut ei vaan osaa nauttia paikallaanolosta. 

12380998_10207631570618952_1656222678_o.jpg

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Podcast, äänitiedosto, haastattelu, esiintyminen, teatteri, taide, kulttuuri, viihde, taikuri, mentalisti, näyttelijä, laulaja

« Uudemmat kirjoitukset